Jaume Mateu continuarà com a Secretari General de l’Agrupació Socialista de Sóller

Jaume Mateu: “Estic molt agraït que els meus companys i companyes de l‘Agrupació Socialista de Sóller hagin tornat a confiar en mi com a Secretari General”

L’Agrupació Socialista de Sóller ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i on Jaume Mateu ha sortit reelegit com a Secretari General de l’Agrupació amb l’objectiu és aconseguit la batlia en les pròximes eleccions del 2023.

El Secretari General de l’Agrupació, Jaume Mateu, ha comentat que “els darrers han estat molt intensos, on tot l’equip hem fet molta feina. Estic molt agraït a tot l’equip que m’ha acompanyat durant aquests quatre anys”.

Mateu ha volgut explicar quins són els objectius de la nova executiva “de cara a les eleccions de 2023 tenim un objectiu molt clar, recuperar un govern d’esquerres a l’Ajuntament de Sóller i a la vegada fer-nos més presents en tots els racons de la societat sollerica per seguir treballant des dels nostres valors per millorar el municipi”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Sóller queda de la següent manera: Angel Muñoz com a President; Jaume Mateu com a Secretari General; Àgueda Quiñonero com a Vicesecretària General; Mar Pérez com a Secretària d’Organització; Mari Cruz Enseñat com a Secretari de Política Municipal; Tomeu Hernández com a membre de la JSIB.

Leave a Reply