Els Socialistes de Consell elegeixen a Margalida Llabrés com a nova Secretària General de l’Agrupació

Margalida Llabrés: “Vull donar les gràcies a tota l’Agrupació Socialista de Consell per elegir-me com a Secretària General”

L’Agrupació Socialista de Consell ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i també s’ha elegit a Margalida Llabrés com a nova Secretària General de l’Agrupació amb l’objectiu de millorar els resultats electorals i continuar a l’equip de govern de l’Ajuntament en les pròximes eleccions del 2023.

La Secretària General de l’Agrupació, Margalida Llabrés, ha comentat que “vull donar les gràcies a tota la militància socialista de Consell per confiar amb mi. També li vull donar les gràcies especialment a Rafel Llobet per continuar lligat a l’Agrupació”.

Llabrés ha volgut destacar la feina feta durant la legislatura i ha declarat que “ja portam 11 anys treballant des de l’Ajuntament per millorar el poble i les condicions dels veïnats i veïnades de Consell. Com vàrem dir, a Consell ja hi ha remei. El nostre objectiu de cara a les eleccions de 2023 és poder obtenir la majoria absoluta”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Consell queda de la següent manera: Margalida Llabrés Deyà com a Secretària General; Manolo Arrom Torres com a Secretari d’Organització; Andreu Isern Pol com a Secretari de Política Municipal; Rafel Llobet Capellà com a Tresorer; Anna Aliona Isern Hervas i Maria del Mar Tineo Vachiano com a vocals.

Leave a Reply