El PSIB-PSOE celebra a Inca la segona jornada de la campanya ‘Recupera el Futur’

Iago Negueruela, Catalina Cladera i Virgilio Moreno han conversat amb veïnats i veïnades d’Inca per explicar la tasca del partit socialista i els retrocessos al govern balear i al Consell de Mallorca amb governs de PPVOX

El Partit Socialista ha celebrat a Inca la segona jornada de la campanya ‘Recupera el Futur’ amb el batle de la ciutat, Virgilio Moreno, la portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Iago Negueruela.

El batle d’Inca i secretari general dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno, ha encetat la jornada destacant la tasca del PSIB-PSOE al capdavant de l’Ajuntament d’Inca. “Des de l’Ajuntament feim feina per la gent, és la nostra forma de fer política” ha declarat Moreno.

Moreno ha afegit que “aquí a Inca tenim la sort de comptar molta gent a darrera, molts de militants i simpatitzants que, amb les seves aportacions, ens ajuden a créixer i a dur a terme les nostres polítiques. Això és el que feim des del partit socialista, saber escoltar i que la gent es senti escoltada”.

Per últim, Moreno ha agraït a tots els inquers i inqueres que s’han acostat a la recent inaugurada Casa del Poble (nova seu dels Socialistes d’Inca). “Els socialistes tenim la Casa del Poble precisament per això, per crear debat i escoltar a la ciutadania”.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Iago Negueruela ha comentat que el Partit Socialista té “força” i segueix treballant pel bé de la ciutadania. Negueruela ho ha exemplificat amb la Llei del Taxi, la primera llei aprovada aquesta legislatura al Parlament fruit d’una iniciativa del PSIB-PSOE.

Negueruela ha afegit que el PSIB-PSOE, sigui al govern o a l’oposició, pensa i fa les coses en positiu, pensant en el bé de la societat. “Quan el partit socialista governa, ho fa pensant amb tothom, no només en uns pocs. En només 8 mesos, ja estam notant tots els retrocessos del govern de Marga Prohens supeditada a VOX, en matèria de llengua, per exemple”.

Durant l’espai de participació ‘Recupera el Futur’ el públic ha volgut demanar sobre la polèmica del contracte per la compra de mascaretes durant la pandèmia. Negueruela ha defensat la gestió del partit socialista on l’objectiu va ser salvar vides i salvar l’economia de les Illes. També ha fet valdre la “transparència” que ha tingut el partit amb aquest tema. Negueruela ha explicat a tots els presents com van succeir els fets. També ha defensat la gestió de Patricia Gómez (present a l’acte) com a consellera de salut durant la pandèmia.

Per la seva banda, la portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera ha fet incís en què “PP i VOX representen retrocés, així ho estam veient al Consell de Mallorca. Així ho veiem en matèria d’igualtat, mediambient o matèria social”.

Cladera ha explicat que PP i VOX “malbaraten l’herència rebuda”, posant d’exemple la residència Miquel Mir d’Inca. Una residència que pot acollir 40 persones a la residència i 25 al centre de dia, però que el senyor Galmés manté tancada amb l’obra de remodelació acabada el juliol de 2023 i que tan sols falta dotar-la de mobiliari i contractar el personal.

Finalment, Cladera ha exposat la seva “preocupació” amb les polítiques mediambientals que es duen a terme al Consell de Mallorca. Una àrea gestionada per Pedro Bestard (un negacionista del canvi climàtic). “Mallorca és una illa amb els recursos limitats, per això són tan importants les polítiques mediambientals” ha conclòs Cladera.

Marratxí i Inca han estat les dues primeres aturades de la campanya ‘Recupera el Futur’. La pròxima setmana, els i les socialistes aniran fins a Calvià per crear aquest espai de debat entre els veïnats i veïnades.

Leave a Reply