El PSIB-PSOE de Manacor celebra una assemblea de retrobament i anuncia la formació de les Joventuts Socialistes del municipi

Durant la trobada presencial, l’Agrupació va fer balanç d’aquests dos anys de govern progressista en el municipi, en el Consell i en el Govern, i va marcar el full de ruta dels Socialistes de Manacor per als pròxims anys

L’Agrupació Socialista de Manacor va celebrar dimecres la primera assemblea presencial després d’aquests mesos marcats per la pandèmia, un retrobament molt esperat que va servir per anunciar la formació de les Joventuts Socialistes de Manacor i per fer balanç d’aquests dos anys de legislatura progressista al Govern de les Illes Balears, al Consell de Mallorca i a l’Ajuntament de Manacor.

Núria Hinojosa, secretària general dels Socialistes de Manacor i primera tinent de batlia a l’Ajuntament, va agrair l’assistència dels militants i dels representants de les institucions insulars i autonòmiques, com a Maria Duran, directora general d’IB Dona; Amanda Fernández, directora general d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació, i Andreu Alcover, conseller i portaveu del grup Socialista del Consell de Mallorca.

També hi varen participar, la regidora Maria Antònia Truyols, diputada del grup parlamentari socialista i regidora; i els regidors Sebastià Nadal i Artur Aguiló, que, en companyia de Carme González i Pere Gomila, va ser l’encarregat de presentar la formació de les Joventuts Socialistes de Manacor.

“És important tornar a veure’ns les cares, tornar a fer feina plegats, a peu de carrer després de tot aquest temps… un moment molt esperat per tots i totes que ens permet reprendre l’activitat i l’agenda socialista a Manacor”, va declarar Hinojosa.

Durant l’assemblea es va posar de manifest que el retrobament era possible gràcies a la bona gestió sanitària que ha fet el Govern de les Illes Balears i a l’esforç sense precedents que han fet totes les administracions públiques d’aquesta comunitat. En primer lloc per protegir vides i haver aconseguit tenir les xifres de mortalitat de les més baixes d’Europa.

En segon lloc, per crear un escut social que no deixés ningú enrere, ajudant a famílies, treballadors, empresaris i autònoms a fer front a la crisi derivada de la COVID-19.

En aquest sentit, Núria Hinojosa va destacar el gran esforç que s’ha fet des de l’Ajuntament de Manacor per a protegir la salut i l’economia de les famílies del municipi.

“Hem tret fins a sis convocatòries d’ajuts per a reactivar el nostre teixit empresarial. En quatre setmanes s’han distribuït 655 mil euros en ajudes directes a empresaris i autònoms del fons del Pla de Reactivació, coordinat amb Govern i Consell. Durant la campanya de Nadal, des de l’Ajuntament vàrem destinar 800 mil euros en vals de compra per a incentivar el comerç local. Estem oferint també ajudes als autònoms que volen emprendre i als empresaris que contracten a treballadors, amb subvencions d’entre 500 i 1.250 euros segons el tipus de contracte”, va explicar Hinojosa durant la seva intervenció.

Així mateix, la secretaria general dels Socialistes de Manacor, va destacar la campanya de dinamització comercial ”Manacor Encantat” i altres iniciatives municipals que estan millorant la qualitat de vida de manacorins i manacorines.

Respecte a la formació de les Joventuts Socialistes de Manacor, Núria Hinojosa va mostrar la seva satisfacció. “Perquè era una assignatura pendent que ens feia molta il·lusió posar en marxa, perquè són la ‘cantera’ socialista de Manacor, quins agafaran el relleu, i estic segura que aportaran idees fresques i molt dinamisme a l’agrupació”.

Leave a Reply