El PSIB-PSOE de Marratxí, en contra de la reducció a mínims del projecte de creació d’un plató de cinema al polígon

La modificació plantejada pel Consell de Mallorca i l’actual equip de govern municipal contempla només la construcció d’un edifici d’oficines que no crearà els llocs de feina esperats ni servirà de pol d’atracció per a noves empreses.


El projecte passa de tenir una projecció internacional a un àmbit molt local que no permetrà recuperar la inversió que fa el consistori cedint el solar

Els socialistes de Marratxí s’han mostrat en contra de la modificació que planteja el Consell de Mallorca per al projecte de la construcció al polígon de Marratxí del plató mes gran d’Espanya. Aquest projecte, que es va iniciar la legislatura pasada gràcies a la cooperació entre Govern, Consell i l’Ajuntament de Marratxi, té assignats Fons Europeus i contempla crear una infraestructura audiovisual de referència a Espanya per atraure produccions internacionals i crear xarxa d’empreses de serveis complementaris al voltant d’aquest plató.

Amb les modificacions que ha promogut el Consell de Mallorca, el projecte es redueix a només la construcció d’un edifici d’oficines que no tindrà el retorn de la inversió i la creació de llocs de feina que plantejava el projecte inicial. ‘L’enfocament que fa el pacte PP-VOX és totalment provincià i mutila qualsevol capacitat d’atracció de negoci audiovisual internacional cap a Mallorca’ assegura Andreu Serra portaveu del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca i exconseller insular de Turisme.

‘És molt trist veure com des del Consell destrueixen un projecte que anava a posar a Marratxí al capdavant d’una indústria en creixement i que des del consistori no siguin capaços de lluitar pels interessos del nostre municipi’ ha afegit el portaveu socialista i exbatle de Marratxí, Miquel Cabot.
El projecte va ser possible gràcies a la cessió d’uns terrenys municipals a canvi de la inversió en aquesta infraestructura plantejada inicialment. El canvi que planteja la institució insular deixa en dubte la rendibilitat de l’operació per al consistori.

Leave a Reply