L’Agrupació Progressista ‘Per Estellencs’ denuncia que l’Ajuntament incompleixi l’acord de convocar un ple cada dos mesos

L’Ajuntament d’Estellencs no ha convocat el ple ordinari de juny. La darrera sessió plenària del municipi va ser el 4 d’abril

L’Agrupació Progressista ‘Per Estellencs’ ha denunciat que l’Ajuntament no hagi convocat el ple ordinari de juny, incomplint així l’acord al que es va arribar per convocar un ple cada dos mesos. El darrer ple va ser el 4 d’abril i, per tant, el primer dijous del mes de juny (dia 6) s’hauria d’haver celebrat el ple.

Des de l’Agrupació han declarat que “el batle ha incomplert amb el seu deure i amb el dret democràtic. La justificació que ha donat per no convocar ple de juny és que no hi havia temes. Això és totalment fals, nosaltres com agrupació teníem preparades diferents iniciatives”.

‘Per Estellencs’ té previst presentar una moció relacionada amb les normes subsidiàries i la possibilitat que els estellenquins puguin oferir les seves propietats a l’Ajuntament ja que el consistori municipal no té cap propietat municipal on poder fer un centre de dia, un magatzem municipal o un centre de salut que compleixi la normativa actual.

L’altre iniciativa que tenen prevista presentar és una moció que proposa “un acord de plenari per demanar a l’empresa encarregada de la web i la seu electrònica de l’ajuntament d’Estellencs, donar compliment a l’ordenament estatutari”.

Des de ‘Per Estellencs’ tenien previst tornar a demanar sobre les comptes i el pressupost amb l’increment d’un 50% que va haver en un reconeixement extrajudicial. Els progressistes han criticat que “fa 7 mesos que demanem explicacions i encara no ens han donat cap explicació convincent”.

Leave a Reply