El PSIB-PSOE i el Pi arriben a un acord de governabilitat a l’Ajuntament d’Artà

Els dos partits han signat el pacte de govern pels pròxims quatre anys

Les agrupacions locals del PSIB-PSOE i el Pi han arribat a un acord de governabilitat a l’Ajuntament d’Artà. Els dos partits han signat aquest divendres 16 de juny el pacte de govern pels pròxims quatre anys. El socialista Manolo Galán serà el batle d’Artà durant aquests quatre anys.

D’aquesta forma, els dos partits han reafirmat el seu compromís i les seves ganes per treballar perquè Artà avanci i millorar la qualitat de vida dels veïnats i veïnades del poble. En aquest sentit, les dues formacions hem redactat un programa conjunt, que serà la base de les actuacions del govern municipal els pròxims 4 anys.

Així mateix, es crearà una comissió de seguiment de pacte que es reunirà de forma ordinària cada any el mes de maig i en la qual rendiran comptes, debatran propostes, assumptes de govern i gestió conjunta.

L’acord estableix que el PSIB-PSOE gestionarà les àrees de: seguretat ciutadana, urbanisme, obres i serveis municipals, participació ciutadana i transparència, mobilitat, turisme, festes, medi ambient, benestar social, gent gran, igualtat, cooperació, esports, joventut, salut, acció i promoció d’activitats culturals, biblioteques, arxius i museus, patrimoni i la regidoria i delegació de la Colònia de Sant Pere.

Per la seva banda, el Pi gestionarà les àrees de promoció econòmica, hisenda i pressuposts, mercats, fires, contractació de neteja i residus i educació.

Leave a Reply