MÉS per Montuïri i PSIB-PSOE arriben a un acord de governabilitat per als pròxims 4 anys

Paula M. Amengual es convertirà dissabte en la primera batlessa de Montuïri, una batlia que serà compartida amb el socialista Toni Miralles

MÉS per Montuïri i PSIB-PSOE han arribat avui a un acord de governabilitat de cara als pròxims 4 anys de legislatura al municipi. D’aquesta manera, Paula M. Amengual, de la formació  ecosobiranista,  es  convertirà  en  la primera  dona  en  ostentar  la  batlia  del municipi durant els pròxims dos anys i mig. Posteriorment, el socialista Toni Miralles agafarà el relleu a Amengual.

Ambdues formacions compartiran equip de govern, tal com ja han fet durant la passada legislatura.  En  aquest  sentit,  MÉS  per  Montuïri,  amb  4  regidors,  assumirà  les  àrees d’Urbanisme, Esports, Hisenda, Pressuposts, Medi ambient, Residus, Cultura, Patrimoni, Participació ciutadana i Joventut. Per la seva part, els socialistes, que a les passades eleccions del 28 de maig aconseguiren dos regidors, gestionaran Promoció Econòmica, Igualtat, Serveis Socials, Gent Gran, Salut, Educació i Fires i festes.

A més, les àrees associades a batlia seran les de Recursos humans, Serveis generals, Policia local i Protecció Civil, i Mancomunitat; i les adscrites a la tinença de batlia les de Comunicació i modernització, representació a la FELIB, i Brigada.

Una vegada signat l’acord entre MÉS per Montuïri i PSIB-PSOE, la futura batlessa de Montuïri ha declarat que «és un honor i una gran responsabilitat ser la primera batlessa de Montuïri, i és un repte que agaf amb molta il·lusió». En relació al pacte amb els socialistes, Amengual ha apuntat que «volem continuar el camí iniciat el 2015, ara de la mà dels companys del PSIB-PSOE, per tal d’afrontar els nous reptes que puguin sortir durant els propers anys, a més de desenvolupar el programa i projecte de poble de MÉS per Montuïri».

Per la seva part, Toni Miralles, portaveu del PSIB-PSOE de Montuïri, qui ostentarà la batlia durant el darrer any i mig de legislatura, ha assegurat que «des del partit socialista estam molt satisfets de formar part d’un nou equip de govern d’esquerres a Montuïri, i aquesta vegada ho feim amb una major responsabilitat ja que assumirem durant un temps la batlia».

Leave a Reply