Els socialistes de Santa Maria faciliten un govern progressista al poble per garantir els drets i llibertats dels veïnats i veïnades

Des de l’Agrupació local s’ha decidit donar suport al govern municipal des de l’oposició creant una comissió de seguiment d’acord programàtic dels dos partits

Els socialistes de Santa Maria del Camí donaran el seu suport al govern municipal i facilitaran la investidura de Nicolau Canyelles (MÉS) com a batle els propers quatre anys.

Tot i mostrar el seu suport, començaran la legislatura des de l’oposició, però formaran part d’una comissió de seguiment d’acord programàtic dels dos partits. Aquesta comissió servirà per consensuar propostes que es puguin dur als plenaris o els pressupostos municipals anuals.

El representat socialista a Santa Maria del Camí, Joan Far, ha destacat que “farem una oposició responsable, pensant amb els santamariers i santamarieres i garantint polítiques progressistes al poble”.

Finalment, Far ha mostrat la seva disposició i la del partit socialista per garantir un govern d’esquerres i aturar l’onada d’extrema dreta i dreta extrema que estam vivint aquests dies, també a Santa Maria.

Leave a Reply