Sa Pobla reedita el pacte de govern

Els partits que des de 2015 han format el govern municipal a sa Pobla acorden reeditar l’acord

Els partits Independents (5), MÉS (3), PSIB-PSOE (1) i El Pi (1) han presentat l’acord programàtic i l’organigrama de govern municipal de sa Pobla per al període 2023-2027. Segons l’acord assolit, el candidat d’Independents Biel Ferragut ostentarà quatre anys la batlia i delegarà les regidories de govern amb la resta de socis. “La voluntat del tercer pacte és continuar governant des de l’acord i el consens ampli, situant els interessos de sa Pobla i de la seva gent en el centre de les polítiques”, ha declarat Ferragut. L’acord dels partits estableix les prioritats al document signat “Acords de futur per sa Pobla. Compromisos de governabilitat 2023-2027”.

Organigrama de govern

Batlia > Biel Ferragut i Mir (IxsP)

1r Tinent > Antoni Simó Tomàs i Canyelles (MÉS)

2a Tinent > Francesca Maria Mir i Serra (PSIB-PSOE) 3r Tinent > Joan Pérez i Comas (El Pi)

4a Tinent > Maria Magdalena de la Fuente (IxSP) 5a Tinent > Catalina Maria Serra i Vidal (MÉS)

Regidories

Independents per sa Pobla (5 regidors): Urbanisme, Esports, Seguretat ciutadana, Turisme, Manteniment, Serveis, Cementeri, Participació ciutadana, Comerç, Fires, Mercat, Agricultura, Gent gran, Comunicació i Joventut.

MÉS per sa Pobla (3 regidors): Medi Ambient, Cultura, Serveis Socials, Planejament urbanístic, Festes, Mobilitat, Salut i Protocol

PSIB-PSOE (1 regidor): Personal, Igualtat i Educació

El Pi (1 regidor): Hisenda, Obra pública, Eficiència energètica i Innovació

Leave a Reply