El PSIB-PSOE referma el seu compromís amb Felanitx i defensa la vigència del pacte de govern, amb el qual demanen lleialtat

El pròxim dijous la Federació Socialista de Mallorca nomenarà una Comissió Gestora, la qual dirigirà l’agrupació fins a la renovació de la direcció local.

La Federació Socialista de Mallorca vol reiterar el seu compromís amb Felanitx i amb el pacte de govern signat a principi de legislatura, després de l’assemblea local celebrada ahir a la Casa de Cultura del municipi.

Constatada la dimissió de diversos membres de la Comissió Executiva local, i seguint els estatuts orgànics, la federació insular nomenarà el pròxim dijous una nova Comissió Gestora que dirigirà el partit fins a l’elecció de la nova direcció de l’agrupació.

En qualsevol cas, tant l’assemblea com el grup municipal han acordat continuar les converses i donar un temps de rectificació al regidor Joan Aznar. Mentre continuen les negociacions però, des del PSIB-PSOE es vol deixar clar que el pacte de govern manté la seva vigència, per la qual cosa espera que els socis continuïn lleials a allò que s’ha signat per totes les parts.

En aquest sentit, els socialistes consideren que sempre han treballat pel bé del poble i amb lleialtat al batle i al pacte, fet que seguirà sent així, per la qual cosa esperen que el batle de Felanitx, com a màxim representant del pacte, mantengui la mateixa lleialtat i compleixi amb la paraula donada en el moment de signar el pacte, fins que el Partit Socialista tanqui la situació interna actual.

Tot plegat, per donar continuïtat a un equip de govern que va veure revalidada la confiança del poble de Felanitx a les passades eleccions, i que no entendria que no féssim tot el possible per mantenir la vigència del projecte de progrés que representa el pacte PSIB-PSOE – Bloc – El Pi.

De fet, els socialistes insisteixen en el fet que l’alternativa al pacte és el PP, que ja es sap com governa en situacions econòmicament complicades, com retalla en tot el que pot i com deixa les arques públiques d’endeutades.

Per això, els socialistes aposten per donar continuïtat al pacte de govern tal com estava previst, i per seguir canviant el municipi cap a un poble més actiu, amb més oportunitats i que en una situació complicada social i econòmicament, no deixa ningú enrere.

Leave a Reply