Els batles i batlesses socialistes expressen el seu suport als recursos per a la reactivació econòmica i social disposats pel Consell per als municipis de Mallorca

Silvana González: “estam veient que hi ha dues maneres de sortir de la crisi provocada per la COVID-19, la de la dreta, posant el pany al Consell, i la dels socialistes, posant la institució al servei de la ciutadania i convertint-la en una eina útil generadora d’ocupació, de suport als ajuntaments i preservadora del Benestar Social”.

El Consell de Mallorca ha celebrat avui a Manacor la tercera Assemblea de Batles i Batlesses de la legislatura, una trobada en la qual s’ha explicat als representants municipals el pla Mallorca Reacciona, per a la reactivació econòmica i social de l’illa després de la COVID-19.

En aquest sentit, els batles i batlesses socialistes han aprofitat per expressar el seu suport al gruix d’inversions previstes pel Consell de Mallorca en els pròxims dos anys, i que superaran els quaranta milions d’euros.

Serà a través d’inversions per a millorar infraestructures municipals, per a millorar i embellir els accessos als pobles i a determinats espais emblemàtics, per a impulsar la sostenibilitat als municipis de Mallorca i per a la millora de la mobilitat.

A tot plegat s’afegeix l’ajuda que el Consell posarà a l’abast dels ajuntaments per a donar una mà en les polítiques actives d’ocupació, en eines digitals i formació, en l’urbanisme, en l’agilització de l’administració en la facilitació de l’accés de la ciutadania a la informació.

Tot un caramull d’ajudes que per a la portaveu adjunta del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Silvana González, demostren que “el govern insular està al costat dels nostres pobles quan més ho necessiten, seguint la tendència dels darrers 5 anys d’incrementar any rere any les aportacions econòmiques als ajuntaments”.

De fet, González ha afegit que “amb el pla Mallorca Reacciona estam veient que hi ha dues maneres de sortir de la crisi provocada per la COVID-19, la de la dreta, posant el pany al Consell, i la dels socialistes, posant la institució al servei de la ciutadania i convertint-la en una eina útil generadora d’ocupació, de suport als ajuntaments i preservadora del Benestar Social”.

Finalment, la portaveu adjunta ha conclòs que “si una cosa ha quedat clara a l’Assemblea de Batles i Batlesses d’avui, és que ni des del Consell ni des dels ajuntaments on governam escatimarem cap recurs per aconseguir que ningú quedi enrere amb aquesta situació sobrevinguda que ens ha tocat viure”.

Leave a Reply