Els consellers del Grup Socialista al Consell de Mallorca lamenten les excuses del President de l’IMAS per no executar els projectes europeus

Sofia Alonso: “El govern del PPVOX al Consell de Mallorca novament utilitza una excusa per criticar a l’antic equip de govern en lloc de posar-se a fer feina per aprofitar els Fons Europeus”

Els consellers del Grup Socialista al Consell de Mallorca han lamentat les “excuses” que el Conseller de Benestar Social i President de l’IMAS, Guillermo Sánchez, ha exposat avui en roda de premsa per no executar els projectes europeus.

La consellera del Grup Socialista al Consell de Mallorca ha exposat que “el govern del PPVOX al Consell de Mallorca novament utilitza una excusa per criticar a l’antic equip de govern en lloc de posar-se a fer feina per aprofitar els Fons Europeus”.

Alonso ha afegit que “els projectes finançats amb Fons Europeus sí que es poden desplaçar en el temps. El que hauria de fer el senyor Sánchez és reunir-se amb la Consellera d’Afers Socials, la senyora Catalina Cirer, per tirar aquests projectes endavant, no donar-los per perduts”.

A més, la consellera del Grup Socialista ha explicat que “el govern sortint va entregar tota la informació sobre la situació dels projectes, finançament i terminis a complir per facilitar la feina al nou govern. Ens sorprenen aquestes declaracions”.

Finalment, Alonso ha exposat que un dels Projectes era el d’Infància i Família amb un centre d’acollida per menors estrangers no acompanyats. “No executar aquest projecte demostra que el Partit Popular està coaccionat pels seus socis de govern (VOX)”.

Leave a Reply