Els Grup Socialista del Consell de Mallorca valora positivament l’aprovació de l’acord de modificació i d’interpretació del contracte amb MAC Insular

Silvana González: “Avui és bon dia al Consell de Mallorca, hem arribat a un acord amb MAC Insular després de 13 anys de conflicte”

El Grup Socialista del Consell de Mallorca ha posat en valor l’acord en el contracte per la gestió de residus d’obra i demolició, voluminosos i pneumàtics amb l’empresa concessionària MAC Insular després de 13 anys de conflicte.

La portaveu adjunta al Consell de Mallorca, Silvana González, ha declarat que “avui per fi acabam amb un conflicte de molts d’anys, és una cosa positiva per l’illa de Mallorca. Des de l’equip de govern hem demostrat que saben fer feina conjuntament des de l’acord i el diàleg i entre les parts”.

González ha afegit “fa un any el PP va demanar de forma amenaçant una votació nominal d’aquest punt, nosaltres sempre hem defensat els interessos generals. Quan estàvem a l’oposició l’any 2013 ja reclamàvem la nul·litat d’aquest contracte. En canvi, a l’any 2021 el PP enlloc de sumar per intentar trobar una solució a n’aquest problema va traslladar crispació i inseguretat”.

La portaveu ha conclòs “allà on hi havia conflicte hi ha resolució, on hi havia obscurantisme hi ha transparència, on hi havia amenaces judicials hi haurà consens, on hi havia confrontació ara tindrem acord. Això no és una casualitat, és fruit d’una forma de governar”.

Leave a Reply