Els socialistes consideren que l’oferiment del PP al batle de Felanitx evidencia les converses conjuntes prèvies a la ruptura del pacte de govern

La Comissió Gestora insisteix a demanar a Joan Aznar la seva acta de regidor perquè el PSIB-PSOE tengui 4 regidors i regidores a l’Ajuntament, tal com van votar els felanitxers i les felanitxeres

Una vegada consumada la sortida del Bloc de l’equip de govern de Felanitx, la Comissió Gestora de l’Agrupació Socialista de Felanitx considera que “s’estan complint una per una les passes que estàvem advertint els socialistes”.

Els Socialistes de Felanitx lamenten que el batle “hagi dinamitat el pacte expulsant primer al Partit Socialista i quedant finalment en mans del PP”, una aritmètica que “estava en el cap del batle, com es va notar en el darrer ple, i que ja havia elegit, simulant voluntat de diàleg quan la decisió per part seva ja estava presa”.

La Gestora ha recordat que des del Partit Socialista “ja avisàvem que les accions del batle entregaven tot el poder de decisió de l’Ajuntament al PP”, fet que s’està confirmant, ja que “el Bloc ho ha entès com nosaltres i el PP s’ha oferit a donar estabilitat a El Pi, de manera que es van complint totes les passes perquè el PP torni a governar a Felanitx”.

Els socialistes insisteixen en què “pensam que el batle fa mesos que tenia aquesta intenció i ha treballat per a fer-la realitat, aprofitant-se de circumstàncies personals de dins el Partit Socialista amb una actitud poc lleial per forçar la ruptura que una vegada consumada entrega el govern municipal al PP”. De fet, els socialistes apunten que “el batle parlava amb el PP mentre assegurava al regidor Joan Aznar i al Bloc que volia mantenir el pacte, de manera que podem dir que Jaume Monserrat ha utilitzat a Aznar per poder sumar amb el PP”.

En qualsevol cas, la Comissió Gestora considera que “els socialistes de Felanitx hem fet feina pel poble i pel pacte durant mesos i fins al darrer moment, per la qual cosa donar ara les culpes al Partit Socialista són excuses de mal pagador”.

La Gestora també s’ha dirigit al regidor Joan Aznar, a qui li ha reclamat una vegada més que torni la seva acta de regidor i faci possible el que van elegir les urnes, com és que el PSIB-PSOE tengui 4 regidors i regidores a l’Ajuntament de Felanitx.

Leave a Reply