Els Socialistes d’Andratx aposten per unir el municipi amb Camp de Mar i Peguera a través d’un passeig de vianants.

La moció socialista, defensada pel regidor Toni Mir, ha sortit erndavant per unanimitat en el darrer ple de l’Ajuntament d’Andratx. 

El Grup Municipal d’Andratx ha liderat l’aprovació d’un important punt en l’ordre del dia del ple de la corporació, que insta a les institucions concernides, Consell de Mallorca i ajuntaments de Calvià i Andratx, a iniciar les accions necessàries per unir els nuclis de Camp de Mar i de Peguera amb la localitat andritxola a través d’un passeig per a vianants que completi el vial cívic ja existent i que recorre tot el litoral de Calvià.

El projecte es completaria amb la millora de les condicions de seguretat i l’embelliment de l’entrada a Andratx amb la connexió el tram del vial cívic ja existent.

El portaveu municipal del Grup Socialista, Toni Mir, ha expressat la seva satisfacció perquè aquesta moció hagi sortit endavant amb el suport de tots els grups del ple, ja que “es tracta de millorar els accessos de vianants a la vila i sumar més trams a tot el passeig que arrenca des del límit entre Palma i Calvià, i que creua tot aquest municipi fins Peguera”.

“La primera part de la nostra moció es dirigeix precisament a poder fer un tram d’uns 400 metres que uneixi el vial de Peguera amb Camp de Mar”, per la qual cosa es necessita la col·laboració de l’Ajuntament de Calvià i del Consell de Mallorca. Aquest tram connectaria amb el vial cívic que es va construir de manera paral·lela a la nova rotonda d’entrada a Camp de Mar, obra del Consell de Mallorca durant la passada legislatura. “Nosaltres des d’Andratx vàrem demanar una modificació del projecte inicial de la rotonda per allargar el vial cívic” ha recordat Mir.

En darrer terme el passeig de vianants tindria continuïtat fins al nucli d’Andratx. I és aquí, a l’entrada del poble, on la moció dels socialistes d’Andratx també proposa “la millora de l’entrada de vianants al poble, que ara està deixada amb senyalitzacions obsoletes i problemes de seguretat que es poden arreglar”.

Leave a Reply