Els socialistes d’Andratx presenten la seva candidatura encapçalada per Toni Mir per a les properes eleccions del 28 de maig

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Toni Mir en la presentació de la candidatura socialista per Andratx

Toni Mir ha presentat la candidatura socialista per Andratx per les eleccions del 28 de maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha participat en la presentació de la candidatura socialista per Andratx.

Mir ha començat el seu discurs donant les gràcies a totes les dones i homes que l’acompanyaran en la candidatura socialista andritxola “gràcies per acompanyar-me, heu donat una passa valenta. Tota la candidatura defensam l’interès general per damunt els interessos particulars, lluitam per valors com la llibertat, la igualtat o la justícia social”.

En un moment del seu discurs, el candidat a la batlia d’Andratx, Toni Mir, ha aprofitat per destacar la recent aprovació de les Normes Subsidiàries d’Andratx “aquesta demanda històrica s’ha aconseguit gràcies als governs socialistes, especialment a la tasca de Catalina Cladera com a presidenta del Consell de Mallorca”.

El candidat a la batlia d’Andratx ha aprofitat per posar el valor el temps que va estar a la batlia del municipi “en moment de crisi, vam actuar d’una manera efectiva amb moltes ajudes socials per les persones i els negocis, per reactivar l’economia. Vam treballar per resoldre problemes històrics que, després de la moció de censura, han quedat aturats, per exemple, l’ampliació escola de s’Arracó, la reforma Casal Baltasar Porcel o el vial cívic de Son Mas”.

Per acabar, Mir ha explicat algunes de les línies centrals del seu programa electoral “volem una millora de serveis públics, millorar el funcionament de l’administració. A nivell urbanístic, hi farem molta feina, afrontarem amb urgència el tema de l’habitatge, aportant terrenys públics a l’IBAVI per fer habitatge públic a més, apostarem per la reforma de cases antigues gràcies als Fons Europeus. També farem diferents inversions per millorar les instal·lacions esportives del municipi”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat que “els socialistes d’Andratx estan més forts que mai, han presentat una candidatura preparada per governar. En Toni Mir és un gran candidat que farà possible un altre govern socialista a Andratx”.

Finalment, Cladera ha aprofitat per recordar que “des del Partit Socialista hem estat i hem protegit a la gent en els moments difícils. Ens hem recuperat de la forma més ràpida i efectiva possible, per això avui en dia hi ha rècords d’ocupació i som la locomotora de l’economia espanyola”.

Leave a Reply