Els Socialistes d’Artà reelegeixen a Paula Ginard com a Secretària General de l’Agrupació

Paula Ginard: “Vull agrair a la militància socialista la confiança que han dipositat en mi una vegada més”

L’Assemblea Socialista d’Artà ha reelegit a Paula Ginard com a Secretària  General de l’Agrupació. Primer de tot, Ginard ha volgut agrair la confiança a la militància. Després, també ha tingut unes paraules d’agraïment per  Maria Bel Llinàs, que no renovarà com a Secretària d’Organització, “gràcies Maria Bel per haver-me acompanyat des del 2019 i la feina que has fet aquests anys”.

Ginard ha afegit que “també vull donar les gràcies a tota la nova executiva, hem apostat per l’experiència amb na Joana o na Maria Francesca, combinat amb cares noves i gent amb ganes de fer feina com és el cas den Joan Josep”.

La Secretària General ha explicat que “lluitarem per revalidar la batlia i, si és possible, millorar els resultats a les eleccions de 2023. En aquests darrers anys al municipi d’Artà hem apostat fort pel turisme sostenible convertint-nos en el primer municipi de les Illes Balears amb el segell Slow City. També hem treballat en l’educació i hem apostat pel producte local i el teixit empresarial d’Artà”.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, va estar present a l’Assemblea i també va voler dedicar unes paraules a la comissió executiva d’Artà “vull donar l’enhorabona per la feina feta aquests anys de pandèmia, també vull felicitar a na Paula per la seva reelecció com a Secretària General i, com no, a tot l’equip que t’acompanya. Vos vull encoratjar a seguir fent feina pel municipi d’Artà, des de l’Agrupació i també donant suport al nostre batle”.

Així, la Comissió Executiva Socialista d’Artà queda de la següent manera: Maria Paula Ginard Vílchez com a Secretària General; Joan Josep Soler Cámara com a Secretari d’Organització; Maria Francesca Servera Pascual com a Secretària de Política Municipal; Joana Aina Cardell Vich com a Secretària de Canvi Climàtic.

Leave a Reply