Els Socialistes de Binissalem elegeixen a Pepa Ramis com a Secretària General de l’Agrupació

Pepa Ramis: “Hem fet un nou equip amb un perfil de persones molt implicades amb el poble”

L’Agrupació Socialista de Binissalem ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i on Pepa Ramis ha sortit elegida com a Secretària General de l’Agrupació amb l’objectiu d’assolir la batlia en les pròximes eleccions del 2023.

La Secretària General de l’Agrupació Socialista de Binissalem ha comentat que “amb el nou equip hem apostat per persones que puguin reforçar les àrees que trobam que s’han de millorar al nostre poble. Hem apostat per temes de la comunitat educativa, per temes de la mobilitat i per temes esportius. Ja que el tema d’esport base i instal·lacions esportives s’han deixat molt de banda per part de l’equip de govern aquesta legislatura”.

Ramis ha afegit que “com no podia ser d’altre manera, també hem apostat pels temes socials, una de les prioritats de les polítiques socialistes. Hem fet un equip jove, molt renovat i que coneix molt bé quines són les necessitats reals del nostre municipi”.

Pepa Ramis ha destacat que “el nostre punt en comú i el nostre punt de partida és que no ens agrada com s’estan gestionant els recursos públics des de l’equip de govern. Pensam que aquests darrers 4 anys de legislatura han estat una pèrdua de temps i s’han perdut moltes ocasions i oportunitats per dur inversions i recursos al nostre municipi”.

La Secretària General dels Socialistes de Binissalem ha conclòs que “entre tots i totes hem començat  a posar-nos en contacte amb diferents representants d’associacions, de clubs, de la xarxa comercial del municipi i amb diferents persones representatives dins Binissalem per conèixer de primera mà quins son els seus plantejaments i construir aquest nou Binissalem que volem i que defensam entre tots i totes. Tota l’executiva hem començat a fer feina de valent i hem començat a definir el model de poble que defensarem a les properes eleccions i que volem que sigui la prioritat numero 1 de tots els binissalemers i binissalemeres”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Binissalem queda de la següent manera: Joan Amengual com a President; Pepa Ramis com a Secretària General; Juan Carlos Ortega com a Secretari d’Organització i Acció Electoral; Pep Maria com a Secretari de Política Municipal; Toni Amengual com a Secretari de Participació Ciutadana; Mariana Pons com a Secretària de Turisme i Economia Local; Christian Morales com a Secretari de Cultura i Memòria Democràtica; Tomeu Gomila com a Secretari d’Esports; Joana Maria Nofuentes com a Secretària d’Educació i Mobilitat Sostenible; i Toni Ramón com a Secretari de Polítiques Inclusives.

Leave a Reply