Els socialistes de Binissalem voten en contra dels pressupostos per no estar consensuats amb les entitats del poble ni amb els partits de l’oposició

Pepa Ramis: “votam en contra perquè són uns pressupostos que només prioritzen les festes i no es tenen en compte altres necessitats del poble”

Els socialistes de Binissalem han votat en contra dels pressupostos presentats per l’equip de govern per la falta de consens amb tots els grups municipals. A més, critiquen la falta d’inversió a les associacions i entitats esportives del poble.

La portaveu del grup socialista a Binissalem, Pepa Ramis, ha declarat que “aquests pressupostos no contemplen cap ajuda ni subvenció per a les associacions i clubs esportius del municipi, que ja porten tres anys sense rebre cap tipus d’ajuda des de l’Ajuntament. Tampoc hi ha partides d’inversions per a les instal·lacions esportives que es troben en un estat lamentable. No es reserven partides per a millores dels centres educatius de cara al 2022, cap millora en l’enllumenat ni tampoc es preveuen millores en vies públiques, ni augment en la partida neteja viària ni cap inversió a cap instal·lació municipal”.

Ramis ha afegit que “són uns pressupostos que l’únic que prioritzen és el pagament de 800.000 € en factures extrajudicials que tenen un informe negatiu dels serveis econòmics de la casa, ja que en el seu moment el batle ordenà una sèrie de feines que no es podien pagar perquè no tenia partida pressupostària”.

A més, el grup socialista critica la falta de comunicació i consens de l’equip de govern amb els partits de l’oposició “critiquem les formes totalitaristes del batle i el seu tarannà tan poc dialogant perquè no han volgut apostar pels pressupostos participatius tot i que fa mesos que li estem demanant. Ha trencat qualsevol tipus de canal de comunicació amb els partits de l’oposició, especialment amb nosaltres”.

A part de la falta de comunicació amb l’oposició, la portaveu socialista municipal, Pepa Ramis, denuncia que el batle tampoc s’ha reunit amb associacions i entitats esportives per a saber quines són les seves necessitats actuals per a incloure-les als pressupostos. “Critiquem que el senyor batle, Víctor Martí, porta tres anys sense destinar ni un euro a l’esport base de Binissalem” ha destacat Ramis.

Els pressupostos del 2022 presentats per l’equip de govern inclouen una partida per festes i fires de 232.000 euros i amb la contractació d’un assessor personal a 40.000 euros. Pepa Ramis comenta que “són uns comptes electoralistes que no prioritzen Binissalem, sinó els interessos particulars del senyor batle”.

Ara, per aprovar els pressupostos de 2022, l’equip de govern es pot sotmetre a la qüestió de confiança. Serà la segona vegada en aquesta legislatura que el batle, Víctor Martí, ho convoca. Pepa Ramis ha declarat que “una moció de confiança que és només una estratègia per imposar uns pressupostos plens d’autobombo que no cobreix les necessitats que tenen els binissalemers i les binissalemeres”.

Ramis ha conclòs que “no entenem aquests pressupostos, que volen tapar el fracàs en la gestió del dia a dia dels tres darrers anys del batle. Gastava sense nord i sense saber si tenia partides pressupostàries disponibles, a més de fer-ho sense cap tipus de control tècnic i administratiu dels serveis de l’Ajuntament”.

Leave a Reply