Els Socialistes de Felanitx, Bloc i Unides Podem sol·licitaran al Ple que s’insti a Google, Facebook i Wikipedia a utilitzar el topònim adequat del municipi

Xisco Duarte recorda que la proposta ja va ser presentada al plenari del mes de maig pel grup socialista, però no va prosperar perquè l’equip de govern no ho considera urgent

El PSIB-PSOE de Felanitx, Bloc per Felanitx i Unides Podem presentaran al pròxim Ple una moció conjunta perquè l’equip de govern es comprometi a  sol·licitar a Wikipedia i a les empreses que presten serveis de geolocalització com Facebook i Google Maps, que utilitzin correctament el topònim del terme municipal de Felanitx, en lloc de “Felanich”.

La proposta ja va ser presentada al plenari del mes de maig pel grup socialista, però no va prosperar “perquè l’equip de govern no ho va trobar urgent”, expliquen.

Ara, els tres grups polítics a l’oposició, presenten de forma conjunta aquesta iniciativa perquè consideren important l’accés a una informació correcta del municipi per part de les plataformes digitals.

Cal tenir en compte que Facebook suma 2.700 milions d’usuaris actius en tot el món i s’estima que uns 1.000 milions de persones usen Google Maps.

Per la qual cosa, PSIB-PSOE, Bloc per Felanitx i Unides Podem defensen la urgència d’aquestes gestions per part de l’Ajuntament.

Els representants de l’oposició declaren que el batle va informar que els tècnics municipals ja havien fet feina amb aquesta qüestió “cosa que sabem que no és certa -expressen- El tema està aturat d’ençà que el PP va entrar a formar part de l’equip de govern, perquè les darreres passes que es varen fer en aquest sentit varen ser durant el pacte d’esquerres, a finals de 2019″.

Assenyalen que “a hores d’ara encara no s’ha enviat cap carta ni s’ha fet cap petició al respecte. Per tant, sabem que el tema està aturat i que no és important per l’equip de govern, per si per als felanitxers i felanitxeres”.

Leave a Reply