Els socialistes de Felanitx denuncien la inacció de l’Ajuntament davant el greu problema de mobilitat que té el municipi

Xisco Duarte, portaveu del PSIB-PSOE de Felanitx, denuncia que després d’un any i mig d’anunciar la redacció d’un pla de mobilitat no s’ha fet res

Els socialistes de Felanitx denuncien la inacció de l’Ajuntament davant els greus problemes de mobilitat que té el municipi. Per a l’Agrupació socialista de Felanitx aquest és “un projecte prioritari per poder donar solucions a distintes zones amb mobilitat conflictiva dins el nucli”.

Xisco Duarte, portaveu del PSIB-PSOE de Felanitx, recorda que, arran de la polèmica de les 100 multes que un mateix matí es posaren als cotxes mal aparcats a determinats carrers estrets del municipi, “el febrer de 2020, la regidora Melania Mesquida va anunciar a la premsa, que l’Ajuntament començava a redactar un projecte de millora de l’ordenació i la regulació de la circulació en tots els nuclis de Felanitx i que aquest tindria una prioritat absoluta per l’equip de govern”.

“Mesquida va dir que es reuniria amb enginyers de camins especialitzats en mobilitat per a trobar una solució a determinats carrers després de la polèmica sorgida”, afegeix.

Duarte explica que “al darrer plenari, els socialistes demanarem com es trobava la redacció del projecte i la resposta va ser decebedora per part de la regidora Mesquida i de l’actual regidor de mobilitat, que varen expressar que encara no havien tingut temps, que va arribar l’estiu, després el canvi de regidor de l’àrea i que havia quedat aparcat aquest tema”.

El portaveu denuncia que “davant aquest despropòsit i falta de compromís del batle, queda demostrat que és incapaç de fer que els regidors compleixin amb els seus compromisos i facin feina, si no que també aturen projectes cabdals pel municipi. Amb tot això es demostra la seva mancança de lideratge i de control de la feina del seu equip”.

Leave a Reply