Els Socialistes de Felanitx denuncien la mala gestió de l’equip de govern al perdre la subvenció de 176.800 euros per punts de recàrrega i pèrgoles fotovoltaiques

Xisco Duarte: “És frustrant la mala gestió econòmica i el desastre econòmic d’aquest mal govern del PP-Pi i el regidor trànsfuga”

L’Agrupació Socialista de Felanitx ha denunciat públicament la mala gestió de l’equip de govern, format pel Partit Popular, el Pi i el regidor trànsfuga, al perdre la subvenció econòmica de 176.800 euros per la instal·lació de nous punts de recàrrega i pèrgoles fotovoltaiques al municipi. El portaveu dels socialistes de Felanitx, Xisco Duarte, ha exposat que “no és la primera vegada que ho denunciam, si no que ja hem alertat a l’equip de govern varies vegades sobre el risc de perdre aquesta subvenció”.

D’aquesta manera, Duarte ha expressat que “la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha comunicat a l’Ajuntament de Felanitx que revocaven la subvenció atorgada per incompliment dels terminis”, i hi ha afegit que “és frustrant la mala gestió econòmica i el desastre econòmic d’aquest mal govern, la ciutadania no mereix uns gestors que prioritzen el clientelisme per damunt de les necessitats d’una crisi com l’actual”.

Cal recordar que, el març de 2019, l’Ajuntament de Felanitx va presentar a la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat una sol·licitud de subvenció per un import de 218.949,02 euros; i el desembre de 2019, es va notificar la resolució de concessió de la subvenció sol·licitada amb una quantia de 176.800 euros per dur a terme la instal·lació de 4 punts de recàrrega dobles i pèrgoles fotovoltaiques.

A més a més, Duarte ha explicat que “el 23 d’octubre del 2020, l’Ajuntament de Felanitx va presentar la primera sol·licitud d’ampliació de termini per a l’execució de l’activitat subvencionada perquè no complien amb els terminis establerts”, i hi ha afegit que “finalment el Servei d’Energies Renovables i Eficiència Energètica emet un informe favorable sobre l’ampliació del termini”.

Duarte ha incidit que “l’Ajuntament de Felanitx no ha aportat tota la documentació requerida per a la justificació de la realització de les actuacions subvencionades”. Així mateix, “han deixat exhaurir el termini per aportar la documentació pendent, i la conselleria ha resolt revocar la subvenció concedida i declarar conclòs el procediment”, ha conclòs el socialista.

Leave a Reply