Rosa Bestard continua al front dels Socialistes de Campanet

L’Agrupació Socialista de Campanet ha celebrat la seva assemblea local per renovar els càrrecs de la direcció local

L’Agrupació Socialista de Campanet ha celebrat la seva assemblea, després que la Comissió Executiva de la Federació Socialista de Mallorca aprovés el Pla Estratègic i d’Acció 2021-2025, on la campanetera Rosa Bestard ha estat elegida Secretària General de la formació local per als pròxims anys.

Bestard va començar el seu discurs amb unes paraules d’agraïment “per la confiança dipositada aquests anys i pel vot de confiança que m’ha permès reeditar la secretaria general dels socialistes de Campanet”, i hi ha afegit que “ara ens toca continuar fent feina per seguir amb el nostre projecte socialista  i transformador a Campanet”.

La socialista i Secretaria General dels Socialistes de Campanet ha format el seu equip juntament amb Maria Gual com a secretària d’Organització i amb Pau Comes com a secretari de Política Municipal.

Finalment, a l’assemblea varen assistir el vicesecretari general de la Federació Socialista de Mallorca, Javier de Juan; la secretaria d’Organització dels Socialistes de Mallorca, Antònia Sastre, i el secretari de Dinamització de les Agrupacions Socials dels Socialistes de Mallorca, Tomeu Bauzà.

Leave a Reply