Els Socialistes de Llucmajor alerten de la intenció de l’equip de govern d’externalitzar els serveis de manteniment del cementeri municipal

El grup municipal socialista torna a denunciar el mal ús que s’està fent dels diners públics, amb despeses innecessàries i fora de cap control, i que es torna a reflectir en el recent pagament del batle a un mitjà de comunicació per a una entrevista personal

Els Socialistes de Llucmajor tornen a denunciar les despeses innecessàries i fora de cap control que està realitzant l’equip de govern amb els diners dels ciutadans i ciutadanes del municipi. Una gestió que consideren lamentable i que deixarà buides les arques municipals.

El grup municipal socialista avança que el pròxim Ple votarà en contra de l’intent d’externalització que vol fer l’equip de govern abans de final d’any amb els serveis de manteniment del cementiri enfront de crear nous llocs de feina.

“Creiem que no està justificat en absolut la necessitat d’externalitzar aquest servei de gestió i manteniment del cementeri. Defensam la creació de nous llocs de feina per a dotar millor els serveis municipals”, expliquen.

Així mateix, el grup socialista denúncia que “el batle continua malbaratant els diners públics, amb una pèssima gestió i amb despeses innecessàries i injustificades com la publicitat que es fa de si mateix, per rentar la seva imatge, en un mitjà de comunicació”.

“Els Socialistes de Llucmajor hem conegut amb més sorpresa que mai com el batle, el senyor Jareño, el passat mes d’octubre va comanar una entrevista a un diari de gran tirada i ressò, que ara pretén pagar amb diners públics sense cap mena de fiscalització prèvia ni control per part de cap tècnic de l’Ajuntament”.

El grup municipal aclareix que també votaran en contra d’aquesta despesa el pròxim Ple “i advertirem de les conseqüències que pot tenir l’ús de diners dels contribuents amb benefici propi, a part de la total falta d’ètica que ens mereix aquest tipus de pràctiques”, assenyalen.

Els Socialistes de Llucmajor aclareixen que es tracta d’una factura de més de 700 € “per una entrevista que ve motivada després que denunciéssim que no s’havia donat cap ajuda dels més d’1,8 milions d’euros que es varen destinar per al comerç i teixit empresarial. “A hores d’ara els contribuents de Llucmajor segueixen sense rebre cap classe d’ajuda específica per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la Covid-19”, lamenten.

Leave a Reply