Cladera encoratja la militància a “lluitar per la defensa dels nostres valors, a partir dels quals serem capaços de construir una Mallorca millor, més pròspera, més ecològica i més tolerant”

La secretària general de la FSM, Catalina Cladera, felicita les festes de Nadal als socialistes de Mallorca amb una carta en la qual agraeix l’esforç de totes les persones que formen part del partit,“ que ens deixam la pell cada dia per construir un món millor”

Catalina Cladera, secretària general dels Socialistes de Mallorca, ha felicitat les festes de Nadal a la militància mitjançant una carta en la qual ha volgut agrair-les l’esforç realitzat durant aquests mesos de pandèmia i ha llançat un missatge d’unitat i de progrés davant els reptes de futur que té la societat de l’illa.

Cladera expressa com aquest any complicat ens hi ha permet donar “la nostra millor versió com a persones, demostrant la solidaritat i resiliència del nostre poble. Un any en el qual, gràcies a comptar amb governs progressistes, les persones hem estat en el centre del sistema, amb polítiques que han prioritzat salvar vides, que han demostrat que és possible crear un escut social sense precedents i assolir una recuperació econòmica justa, sense deixar ningú enrere”.

La secretària general de la FSM realça que tot això “ha estat possible gràcies als valors socialistes que compartim i defensam des de fa més de 140 anys. Valors que ens fan sentir orgullosos i que representen perfectament la nostra societat. Ha estat possible també gràcies a la unitat i fortalesa que té actualment el nostre partit, de l’esforç de totes les persones que hi formam part i que ens deixam la pell cada dia per construir un món millor”.

Cladera destaca així mateix “que entram a un any nou, amb unes bases sòlides per continuar fent avançar la nostra terra i per fer arribar els valors socialistes a cada racó de l’illa. Podem seguir canviant la història de Mallorca amb polítiques valentes que ens permetran abordar els nostres reptes de futur.

La secretària general dels Socialistes de Mallorca encoratja la militància per seguir lluitant “per la defensa dels nostres valors, a partir dels quals que només serem capaços de construir una Mallorca millor, més pròspera, més ecològica, més equitativa i més tolerant. Tots i cada un de nosaltres som fonamentals en la defensa dels drets i llibertats que mereix la nostra societat, en la defensa d’un canvi de model que garanteixi un creixement més sostenible i un enfortiment del nostre estat de benestar. Som el present i el futur de la nostra terra, el futur que mereix la nostra gent”, conclou.

Leave a Reply