Els Socialistes de Llucmajor denuncien la incompetència de l’Ajuntament en l’adquisició del solar del futur centre de salut del municipi

L’àrea d’Urbanisme ha adquirit els terrenys d’una antiga fàbrica que haurà d’enderrocar i adequar l’espai amb una despesa extraordinària que hauran d’assumir els llucmajorers i llucmajoreres

Els Socialistes de Llucmajor denuncien la mala gestió feta per part de l’Ajuntament en l’adquisició del solar que han de cedir a la Conselleria de Salut per a la construcció del nou centre sanitari del municipi.

El Grup Municipal Socialista considera que és un reflex més “de la falta de competència d’aquest equip de govern, i en aquest cas, reflex de la incompetència del tinent de Batle d’Urbanisme que havia de disposar d’un solar lliure de càrregues per cedir a Salut i han adquirit una antiga fàbrica abandonada. Això suposa una despesa extraordinària per a enderrocar l’antic edifici i adequar el terreny perquè la Conselleria pugui iniciar les obres d’aquesta infraestructura tan necessària per al poble”, expressen.

Els socialistes de Llucmajor lamenten que aquesta mala gestió “suposi una despesa innecessària que haurem d’assumir els llucmajorers i llucmajoreres, afectant el pressupost municipal, i haurem d’esperar més temps per a comptar amb el nou centre de salut”, expliquen.

Per això, el grup municipal socialista considera que “el batle, Eric Jareño, hauria de cessar immediatament el seu tinent de Batle, que ha demostrat no saber que significa ‘un solar lliure de càrregues’, perquè aquest desconeixement tindrà greus conseqüències per al municipi. Si els queda un poc de vergonya, haurien d’assumir aquesta mancança de seny i coneixement”, conclouen.

Leave a Reply