Els Socialistes de Felanitx denuncien “el flagrant cas de nepotisme de Catalina Soler” i demanen la seva dimissió, la del batle i la del regidor trànsfuga

Els socialistes critiquen “la falta d’ètica, d’estètica i d’escrúpols” de Catalina Soler per “maniobrar en benefici del seu marit” i recorden al batle Montserrat que “el PP sempre es cobra els seus favors”

Els Socialistes de Felanitx denuncien “el flagrant cas de nepotisme succeït a l’Ajuntament i protagonitzat per Catalina Soler”, segons una informació publicada avui al Diario de Mallorca i que afectaria personalment la tinent de batle i regidora de Recursos Humans del municipi, Catalina Soler.

A més, a més, els socialistes demanen la dimissió del batle Montserrat, la de la mateixa Catalina Soler i la del regidor trànsfuga per “fabricar una plaça a mida perquè Soler pugui col·locar el seu marit”.

Així, els socialistes han demanat als tres membres de l’equip de Govern, format pel PP, El Pi i el regidor trànsfuga, que “dimiteixin si encara els queda una mica de dignitat i demanin perdó als felanitxers i felanitxeres per prendre’ls el pèl i falsejar un procés públic de selecció”.

Per contra, “si no es dignen a dimitir immediatament”, els socialistes esperen que en el plenari de dilluns “donin totes les explicacions que els felanitxers i felanitxeres es mereixen”.

Els socialistes també han criticat “la falta d’ètica, d’estètica i d’escrúpols” de Soler per “no dissimular gens ni mica i maniobrar per beneficiar el seu marit a costa d’enganyar els felanitxers i felanitxeres als quals, a més, aquesta plaça que el poble no necessita i que està feta a mida per pagar els favors del PP els costarà més de 2.500 euros mensuals”.

“Aquest és el preu que ha hagut de pagar el batle per conservar la cadira dos anys més i mantenir el suport del PP”, han denunciat, asseverant que “això demostra que els favors es paguen, sobretot si pactes amb el PP”.

Leave a Reply