Els Socialistes de Llucmajor lamenten la mancança d’ajuts a empresaris i autònoms del municipi per part d’un ajuntament que gasta, en cinc mesos, 2.500 € en ambientadors

El portaveu del grup socialista, Gori Estarellas, explica que l’equip de govern proposa ara una bonificació lineal de 100 € per a establiments d’oci i restauració que discrimina a la resta de sectors i que compta amb informes tècnics desfavorables

Els Socialistes de Llucmajor denuncien una altra vegada la mala gestió dels recursos i serveis públics que fa l’actual equip de govern municipal, en aquesta ocasió, per la proposta de bonificació fiscal de la taxa de residus que volen fer efectiva amb informes tècnics desfavorables i de forma discriminatòria amb els sectors comercial i productiu.

“D’ençà de l’inici de la pandèmia, l’Ajuntament de Llucmajor, no ha sabut gestionar el superàvit i el romanent de Tresoreria que deixarem l’anterior equip de govern i, a hores d’ara, no ha arribat ni un euro en ajudes al teixit comercial, industrial ni tampoc als establiments d’oci i restauració”, explica el portaveu del grup socialista, Gori Estarellas.

“Ara es pretén sortir del pas abans de final d’any, amb una bonificació lineal de 100 € per establiment d’oci i restauració que, a més d’estar mal tramitada, un fet habitual a la majoria de les iniciatives que encapçala el batle Eric Jareño, discrimina la resta del teixit comercial i industrial del municipi. Sembla que l’únic que cerca el batle és un rèdit merament polític, afavorint únicament a un sector del municipi”, afegeix Estarellas.

El portaveu dels socialistes de Llucmajor recorda que, des de l’inici de la pandèmia, “hem reclamat que el romanent de Tresoreria, que supera els 15 milions d’euros, es destini a pal·liar l’impacte econòmic que ha tingut en tot el teixit productiu del municipi, així com a tota la població en general, amb mesures enfocades a ajudar tots els qui més han patit les conseqüències d’aquesta crisi sanitària”.

Per contra, “ens trobem factures que, entre els mesos d’abril i setembre, superen els 2.500 € de despesa en perfums i ambientadors per a les dependències municipals, a raó de 500 € mensuals i amb factures fora cap control fiscal i econòmic per part dels tècnics municipals”, denuncien des del grup socialista.

Els Socialistes de Llucmajor consideren que aquests fets “són un reflex més de la falta de competència d’aquest equip de govern, encapçalat per Eric Jareño i conformat pel PP, C’s, el PI, ASI i 3 regidors trànsfugues. Aquest desgavell de partits i trànsfugues posa de manifest que ens governen persones que només volen mantenir la seva cadira i els seus privilegis però no fer res pel poble”.

Leave a Reply