Els Socialistes de Mallorca aproven el seu Pla Estratègic 2021-2025 amb les principals línies de feina per guanyar les eleccions el 2023

El vicesecretari general sectorial, Javier de Juan, i la secretària d’Organització, Antònia Sastre han presentat el pla d’acció previst per la Federació Socialista de Mallorca i el procés assembleari que comencen ara les 49 agrupacions locals

La Federació Socialista de Mallorca ha presentat avui el seu Pla Estratègic i d’Acció 2021-2025, un document en el qual es desenvolupen les principals línies de feina per aconseguir els objectius fixats per la nova Comissió Executiva pels pròxims anys.

Un pla que ha estat aprovat per la Comissió Executiva, durant la reunió celebrada avui, i que serà el full de ruta de la FSM i de totes les agrupacions socialistes de l’illa.

“És un instrument amb el qual pretenem unificar els nostres objectius estratègics i avançar cap a una major coordinació per assolir el nostre objectiu prioritari de guanyar les eleccions autonòmiques, insulars i municipals de 2023, per continuar sent la principal força política a Mallorca”, ha explicat Javier de Juan, vicesecretari general sectorial de la FSM.

El vicesecretari general sectorial de la FSM ha aclarit que l’aprovació d’aquest Pla Estratègic dona compliment a dos objectius “per una banda, pretenem donar continuïtat al nostre projecte progressista a Mallorca, continuar fent feina per la recuperació i gestionant com ho hem fet fis ara, demostrant que som el partit més solvent no tan sols per afrontar les conseqüències de la pandèmia, sinó també per continuar transformant Mallorca en termes de sostenibilitat i economia circular”, ha afirmat.

Per altra banda, aquest document suposa el full de ruta dels Socialistes de Mallorca “per guanyar les eleccions de 2023, iniciant un procés d’escolta activa amb totes les entitats i representants de la societat civil, recollint les seves propostes i necessitats i desenvolupant a la vegada un procés intern amb totes les agrupacions que culminarà en la Conferència Política de 2023 amb la finalitat d’estendre el projecte socialista a cada racó de la illa”, ha afegit Javier de Juan.

En aquest sentit, Antònia Sastre, secretària d’Organització i d’Acció Electoral de la Federació Socialista de Mallorca, ha declarat que ara comença un procés d’assemblees en totes les agrupacions locals socialistes de l’illa en les quals es revalidaran o renovaran els càrrecs de direcció.

“Començam la renovació de les comissions executives locals amb la celebració d’assemblees que se celebraran entre els mesos de febrer i abril. Seran un total de 49 assemblees que començaran a treballar de cara a les eleccions de 2023”, ha aclarit.

“Les agrupacions locals són l’eix del partit i ara estan més fortes que mai. Tenim una militància activa, una gran implantació territorial, amb representació en tots els municipis de l’illa, i l’objectiu clar de continuar liderant el mapa polític de Mallorca”, ha afegit Sastre.

Leave a Reply