Els socialistes de Mallorca critiquen la manca de projecte polític pel Teatre Principal de l’equip de govern format per PP-VOX i que delegui les responsabilitats polítiques en mans dels tècnics de la casa

Bea Gamundí: “És inacceptable que els tècnics del Teatre Principal hagin s’assumir, per imposició de l’equip de govern, la gerència del Teatre Principal de Palma quan aquests tècnics ja tenen les seves pròpies tasques i responsabilitats”

Els socialistes de Mallorca han expressat la seva disconformitat amb l’actual equip de govern del Consell de Mallorca (format per PP-VOX) per delegar als tècnics del Teatre Principal de Palma les funcions de gerència. A més, han criticat la seva manca de projecte polític.

La consellera del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Bea Gamundí, ha estat present a la reunió de constitució del Patronat del Teatre Principal de Palma i ha destacat que “és inacceptable que els tècnics del Teatre Principal hagin d’assumir, per imposició de l’equip de govern, la gerència del Teatre Principal de Palma quan aquests tècnics ja tenen les seves pròpies tasques i responsabilitats”.

A més, Gamundí ha afegit què “ens hem trobat per sorpresa aquest punt quan hem arribat a la reunió. No se’ns havia avisat amb anterioritat. Delegant aquestes tasques al personal de la casa, la vicepresidenta del Consell de Mallorca y consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, no s’està fent càrrec de la seva responsabilitat política i se l’està carregant al personal del Teatre. Això demostra una falta de transparència i improvisació de l’equip de govern, ens preocupa perquè la legislatura no ha fet més que començar”.

D’altra banda, la consellera ha fet incís en que “crida l’atenció que el mateix PP que amb Salom-Moner acomiadava personal, ara el maltracti donant-li funcions que els sobrecarreguen. Nosaltres demanam responsabilitats a la Vicepresidenta, que es la vertadera responsable d’aquesta situació”.

Finalment, Gamundí ha conclòs que “una vegada més, s’ha demostrat la manca de projecte cultural de l’equip de govern format per PP-VOX, no assumint les responsabilitats polítiques que li pertoquen en la gestió del Teatre Principal de Palma”.

Leave a Reply