Els Socialistes de Mallorca organitzen una sèrie d’actes per celebrar l’1 de maig, el dia del treballador

Amb la millora de la situació sanitària, la Federació Socialista de Mallorca ha aprofitat per reunir-se a diferents indrets de Mallorca per celebrar l’1 de maig

Els socialistes de diferents municipis de Mallorca es reuniran al llarg d’aquest cap de setmana per celebrar els tradicionals dinars de l’1 de maig que s’organitzaven abans de la pandèmia.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha declarat que “amb la millora de la situació sanitària, recuperam els actes tradicionals per celebrar el dia del treballador. Aprofitarem per retrobar-mos amb els diferents companys i companyes de les diferents agrupacions de Mallorca”.

L’acte central de l’1 de maig serà al Parc de la Mar de Palma, on es farà una manifestació pel dia del treballador i després una torrada i concert amb diferents membres de les agrupacions properes a la ciutat.

Pel que fa a la part forana, dissabte dia 30 d’abril s’ha organitzat una paella a Marratxí. A més, diumenge dia 1 de maig es faran paelles i dinars a diferents indrets de Mallorca: Alaró, Consell, Lloseta, Son Servera i Capdepera.

Leave a Reply