Virgilio Moreno continuarà com a Secretari General de l’Agrupació Socialista d’Inca

L’Agrupació Socialista d’Inca ha elegit la nova Comissió Executiva en una assemblea a la qual ha assistit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

L’Agrupació Socialista d’Inca ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i on Virgilio Moreno ha sortit reelegit com a Secretari General de l’Agrupació amb l’objectiu de repetir batlia a les pròximes eleccions del 2023. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a la nova executiva.

El Secretari General de l’Agrupació Socialista d’Inca, Virgilio Moreno, ha volgut agrair a les 200 persones que han assistit a l’Assemblea d’Inca “en nom de la nova executiva i de tot l’equip, moltes gràcies a totes i tots els que heu vingut aquí avui”.

Moreno ha afegit que “l’equip que avui presentam és només una petita part de tanta gent que creu en aquest projecte, un projecte absolutament integrador que pretén sumar a tots els inquers i inqueres amb l’objectiu de continuar construint una Inca amb més i millors infraestructures i més oportunitats per a tothom”.

El Secretari General de l’Agrupació Socialista d’Inca, Virgilio Moreno ha volgut posar en valor la tasca feta aquests darrers anys des de l’Ajuntament “Inca és avui una ciutat amb més possibilitats que fa uns anys i això és així gràcies a tanta gent que amb la seva feina, el seu esforç i el seu compromís ho ha fet plausible. Junts i juntes hem assolit objectius importantíssims que abracen els àmbits culturals, comercials, socials i empresaris de la ciutat, i ho hem fet sense deixar mai ningú enrere, estant al costat de la gent en els moments més complicats i sabent que hi continuarem estant perquè tenim molt clar que Inca Som Tots”.

Per acabar, Virgilio Moreno ha conclòs: “en definitiva, Inca és una ciutat completament oberta i integradora que té una immensa capacitat de dinamització social. Inca Som Tots i només entenent la ciutat des d’un punt de vista transversal i sense deixar cap col·lectiu enrere, serem capaços entre totes i tots de continuar construint una ciutat amb valors, igualitària, feminista, inclusiva i generadora d’oportunitats per a tothom”.

La Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut tenir unes paraules cap a Virgilio Moreno i els Socialistes d’Inca: “enhorabona a n’aquesta nova executiva i també per la força que transmeteu com agrupació. Gràcies pel compromís que avui agafau, vos comprometeu a treballar per els valors socialistes, per la justícia social, la  igualtat i sobre tot perquè la ciutat d’Inca sigui sent un referent a Mallorca de la mà d’en Virgilio”.

Cladera ha afegit: “Inca està molt diferent, Inca brilla gràcies a la feina dels socialistes. Necessitam una agrupació forta, hem demostrat que estam devora la gent, hem fet feina per no deixar a ningú enrere, hem mobilitzat més ajudes que mai, hem fet polítiques per adquirir el benestar de tothom, no només d’uns pocs”.

Calatina Cladera ha conclòs: “avui és un fi de festa de les assemblees de Mallorca, 44 assemblees en total, a tots els municipis on tenim agrupació. Tenim un objectiu clar: mantenir el socialisme a Mallorca. Treballarem per mantenir el govern al Consell, al Parlament i a Inca”.

Comissió Executiva Inca

Presidenta: Antònia Maria Sabater Martorell

Secretaria General: Virgilio Moreno Sarrió

Secretaria d’Organització: Mª Carmen Oses Ramos

Portavocia i Secretaria de Política Municipal: Sebastià Oriol Díaz

Secretaria d’Administració i Finances: Mª José Fernández Molina

Secretaria de Política i Relacions Institucionals: Antònia Sastre Llompart

Secretaria d’Implantació Territorial d’equips de barri, Participació i Dinamització: Simona Payeras Serra

Secretaria de Formació Política i Valors Socialistes: Jaume Tortella Cànaves

Secretaria de Cultura i Memòria Democràtica: Margalida Llobera Serra

Secretaria de Comunicació i Transparència: Miguel Ángel Cortés Ramis

Secretaria de Model de ciutat, Medi Ambient, Món Rural, Agenda 2030 : Xisca Barceló Truyol

Secretaria d’Esports i Moviment LGTBI: Toni Peña Mir

Secretaria de Solidaritat i Cooperació: Josep Sánchez Morales

Secretaria de Comerç, Teixit Empresarial i Consum: Verónica Fernández Paredes

Secretaria d’Economia Circular: Jaume Campaner Pons

Secretaria d’Envelliment Actiu i Sanitat: Emi Martín Prieto

Secretaria d’Acció Electoral, Idees, Programa: Andreu Caballero Romero

Secretaria d’Infància i Adolescència: Katylena Campaner Lorenzo

Secretaria de Drets Socials i Igualtat: Mª Antònia Pons Torrens

Secretaria d’Educació, Formació i Integració Ocupacional: Gema Hernández Chovares

Vocalia d’Organització: Margarita Rotger Amengual

Vocalia d’Organització: Antònia Genestra Alomar

Vocalia Cultura: Katia Cruz

Vocalia d’Esports: Toni Muntaner Gili

Vocalia de Cooperació i Solidaritat: Miguel Ángel Garcia Espejo

Vocalia de Comunicació: Xavier Villalonga Rubiales

Vocalia d’Implantació Territorial Ramón Lorente Gayà

Vocalia de Teixit Empresarial Baltasar Alarcón

Vocalia d’Envelliment Actiu i Sanitat Guillem Gómez Mestre

Vocalia d’Infància i Adolescència David Valencia García

Leave a Reply