Els Socialistes de Mallorca organitzen una trobada de feina per encarar el projecte socialista per al pròxim any amb la mira posada a les eleccions del 2023

Els càrrecs socialistes del Consell de Mallorca i membres de la Federació Socialista de Mallorca s’han reunit amb l’objectiu de revalidar el projecte socialista l’any 2023

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha presidit la jornada de feina amb els diferents càrrecs socialistes del Consell de Mallorca i membres de la Federació Socialista de Mallorca. “Avui ens reunim per encarar el nostre projecte socialista, un projecte de present i també de futur. A la jornada d’avui volem encarar el pròxim any de legislatura i, sobretot, encara les eleccions del 2023 per revalidar el nostre projecte socialista” ha declarat Catalina Cladera.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca ha comentat que “des del Consell de Mallorca aquesta legislatura hem fet feina per fer una institució més visible, útil i moderna”.

Catalina Cladera ha afegit   que “el Consell Mallorca ha jugat un paper útil en la gestió de la pandèmia i en la recuperació econòmica com ho estem fent ara amb la gestió dels Fons Europeus. Com a institució, hem tornat més grans amb una competència nova com és Ordenació Turística”.

Per últim, Cladera ha fet incís en què “volem seguir marcant aquesta pauta. Avui és una jornada de compartir feina, tant des de la Federació Socialista de Mallorca com els càrrecs del Consell de Mallorca. Hem d’arrodonir el projecte d’aquesta legislatura i encarar el projecte i anar a guanyar les eleccions de 2023 al Consell de Mallorca i als municipis de tota l’illa”.

La jornada de feina s’ha fet al centre ESMENT situat a Inca. Precisament, el Secretari General dels Socialistes d’Inca, Virgili Moreno, ha encetat aquest acte. “Per als socialistes d’Inca és un orgull que avui es pugui desenvolupar aquesta jornada de feina al nostre municipi. És el moment que tots els mallorquins i mallorquines vegin tota la gran feina que els socialistes hem fet des de les institucions, ja sigui des del Consell de Mallorca o des de l’Ajuntament d’Inca”.

Leave a Reply