Els Socialistes de Bunyola elegeixen a Carles Bona com a Secretari General de l’Agrupació Local

Carles Bona: “Bunyola necessita seguir amb un Ajuntament d’esquerres, farem feina perquè a les eleccions de 2023 puguem repetir”

L’Assemblea Socialista de Bunyola ha elegit Carles Bona com a Secretari  General de l’Agrupació. Bona ha comentat: “vull donar les gràcies a tots els socialistes del poble pel seu suport. És el moment de tenir més presència i ampliar el cercle socialista.”

El nou Secretari General de l’Agrupació Socialista de Bunyola ha destacat la feina feta aquests darrers anys a l’Ajuntament: “Hem assolit els nostres objectius i hem fet feina i volem seguir fent amb projectes que durant dècades estaven abandonats, com el pàrquing de Son Gual. A més, ara podem dir amb orgull que Bunyola és el poble que més recicla de tota Mallorca”.

Carles Bona ha afegit que “a més de Bunyola, és important que els socialistes continuem gestionant les institucions, ja sigui al Consell de Mallorca, al Parlament o l’Estat. Durant aquests anys hem demostrat la nostra capacitat de gestió i hem fet polítiques pensant amb les persones”.

Durant l’Assemblea, es va retre homenatge i es va fer una gran ovació a Miquel Negre, un dels militants més veterans de l’Agrupació Socialista de Bunyola que durant molt d’anys ha estat regidor a l’Ajuntament.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Bunyola queda de la següent manera: Carles Bona com a Secretari General; Sandra Llop com a Secretària d’Organització i Maria Aguilar com a Secretària de Política Municipal.

Leave a Reply