Toni Bordoy continuarà com a Secretari General dels Socialistes d’Esporles

Toni Bordoy: “A partir d’ara ens posarem a fer feina amb la nova executiva local per intentar assumir la batlia d’Esporles al 2023”

L’Assemblea Socialista d’Esporles ha reelegit Toni Bordoy com a Secretari  General de l’Agrupació. Bordoy ha comentat que “estic molt agraït a tots els companys i companyes del partit per tornar a confiar en mi. Amb la nova executiva local farem feina per guanyar les eleccions del 2023”.

Sobre els objectius dels Socialistes d’Esporles Bordoy ha afegit que “volem impulsar que l’Ajuntament d’Esporles dugui a terme una inversió i millora en les infraestructures i el manteniment de les vies i les instal·lacions”.

A més, el Secretari General ha fet incís en què “volem que es fomentin actuacions prioritàries en matèria de manteniment. A més de la promoció i incentivació de l’economia del poble. Per últim, incentivar els Serveis Socials i donar suport a l’educació i als centres educatius”.

Així, la Comissió Executiva Socialista d’Esporles de la següent manera: Toni Bordoy com a Secretari General; Juli Dalmau com a Secretari d’Organització i Acció Electoral; Maria Sureda com a Secretària de Política Municipal; Rafel Mir com a Secretari de Teixit Social, Cultural i Esportiu; Bàrbara Calvo com a Secretària d’Igualtat i LGTBI: Bàrbara Calvo i Sebastià Coll com a Secretari de Zona Urbana i Àmbit Rural.

Leave a Reply