Els Socialistes de Ses Salines-Colònia de Sant Jordi reelegeixen Xisca Burguera com a Secretària General

Xisca Burguera: “El nostre municipi necessita un canvi i, a partir d’ara, farem feina perquè a les eleccions del 2023 aquest canvi sigui possible”

L’Assemblea Socialista de Ses Salines-Colònia de Sant Jordi ha reelegit Xisca Burguera com a Secretària General de l’Agrupació. Burguera ha comentat que “per davant tenim un repte apassionant, en els pròxims mesos ens posarem a fer feina amb l’objectiu que a les eleccions del 2023 hi hagi un canvi a Ses Salines”.

Burguera ha afegit que “vull donar les gràcies a tots els companys i companyes del partit per la confiança que han dipositat en mi una vegada més, amb la feina de tots i totes anirem aconseguint els nostres objectius”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Ses Salines-Colònia de Sant Jordi queda de la següent manera: Xisca Burguera com a Secretària General; Antònia Garcias com a Secretària d’Organització i Igualtat; Pep Lluis Bastante com a Secretari de Política Municipal i Mercedes Salas com a Secretària de Turisme.

Van acompanyar a l’Executiva Local alguns membres de la Comissió Executiva de la Federació Socialista de Mallorca: Patricia Gómez, Presidenta de la Federació; Marc López, Secretari de Política Municipal. Cosme Bonet, Secretari d’Organització de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, també hi va ser present.

Leave a Reply