Els Socialistes de Llucmajor elegeixen a Jaume Oliver com a Secretari General amb l’objectiu d’assolir la batlia a les eleccions de 2023

L’Agrupació Socialista de Llucmajor ha elegit la nova Comissió Executiva en una assemblea a la qual ha assistit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

El nou Secretari General dels Socialistes de Llucmajor, Jaume Oliver, ha començat el seu discurs comentant que “aquesta agrupació a partir d’avui hem de fer feina per tornar a veure un Ajuntament Socialista a Llucmajor i acabar amb aquest equip de govern amb una amalgama de partits de dreta i ultra dreta”.

Oliver ha afegit que “hem de posar aquesta Agrupació al servei de la militància i als ciutadans i ciutadanes de Llucmajor. Hem d’obrir aquesta nova seu que tenim a peu de carrer i atendre als veïnats i veïnades del municipi. Això ha de ser la casa del poble i un punt d’encontre de les associacions locals”.

El Secretari General ha continuat el seu discurs remarcant la idea que, a partir d’ara, des de l’Agrupació Socialista de Llucmajor s’ha de fer carrer i parlar amb la gent amb l’objectiu d’arribar al màxim de persones possible.

Jaume Oliver ha fet incís en què “hem de dedicar esforços a s’Arenal de Llucmajor, una àrea tradicionalment socialista que necessita una renovació urgent i on s’hi ha de fer inversions”.

“Els 4 anys que vam governar vam posar en marxa molts de projectes que l’actual Ajuntament té aturats. Ja hem vist el que ha fet la dreta i l’extrema dreta, penjar-se medalles de projectes que vam començar nosaltres, com posar en marxa la carrera professional, que l’únic que han fet és acabar el reglament. Nosaltres no som venedors de fum, nosaltres volem fer una política socialista per acabar amb les desigualtats” ha afegit Oliver.

El nou Secretari General de l’Agrupació Socialista ha conclòs el seu discurs dient que “la nova executiva té la capacitat, les ganes i sé que farà moltíssima de feina, jo el primer, per recuperar la batlia. Ens em de posar a fer feina per tornar a veure un equip de govern i un Ajuntament en mans de gent amb sentit comú, propera al poble i que sàpiga donar una mà i no només fer-se fotos”.

La Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut tenir unes paraules cap a Jaume Oliver i els Socialistes de Llucmajor: “Tenim una feina apassionant per davant, fa falta que hi siguem tots per aconseguir que al 2023 guanyem les eleccions”.

Cladera ha volgut agrair al fins ara Secretari General, Gori Estarellas, la tasca d’aquests anys “has estat i ets un referent per tots i un exemple de la fulla de ruta que hem de seguir”.

La Secretària General dels Socialistes de Mallorca també ha volgut agrair a tota l’executiva nova “gràcies pel vostre compromís. Això es tracta de voluntat política, de voler fer feina per recuperar la batlia de Llucmajor. Gràcies Jaume per tota la il·lusió, la força que transmets. Estic segura que faràs créixer aquesta Agrupació. Tot el nostre suport des de la Federació”.

Catalina Cladera ha conclòs que “hem de convèncer a la gent a peu de carrer, hem de posar com exemple la gestió socialista als altres ajuntaments i institucions per convèncer als veïnats i veïnades de Llucmajor. S’Arenal de Llucmajor necessita una reforma, s’ha de modernitzar perquè sigui un referent turístic. La millor alternativa per progressar i avançar és el partit socialista”.

Comissió Executiva Llucmajor

President d’Honor: Juan Monserrat i Mascaró

Secretari General: Jaume Julián Oliver Vallés

Secretari d’Organització: José Luis Huescar Villar

Secretari Política Municipal: Bartolomé Tugores Vicens

Secretari de Comunicació: Toni Cerdá Fullana

Secretària d’Igualtat: Francisca Almagro Pesset

Secretari de Coordinació Territorial: Alejandro Tesias Martínez

Secretari de Dinamització: Francisco Javier Marín Hernández

Secretària d’Urbanitzacions: Lucía Escribano Ales

Secretari de s’Arenal: Alfonso Montes Masqueda

Vocal: Francisco Garcías Capella

Vocal: Isabel Almagro Pesset

Vocal: Luis Blanco Pérez

Vocal: Magdalena Borràs Mallen

Vocal: Toni Carmona Ruiz

Vocal: Juan José Maestre Gómez

Vocal: Maria Victoria Martínez Payeras

Vocal: Rosario García Puertas

Vocal: Rafael Toledo Peralta

Vocal: Josefa Méndez Blanco

Representants del Consell Polític de la Federació Socialista de Mallorca: Toni Cerdà Fullana i José Luis Huéscar Villas

Leave a Reply