Miquel Cabot revalida com a Secretari General dels Socialistes de Marratxí amb l’objectiu de seguir a la batlia en les eleccions de 2023

L’Agrupació Socialista de Marratxí ha elegit la nova Comissió Executiva en una assemblea a la qual ha assistit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

Miquel Cabot ha començat el seu discurs agraint la tasca de l’Agrupació Socialista de Marratxí: “Les eleccions es guanyen en base a l’estat de salut de cada agrupació, a Marratxí tenim la sort de tenir una agrupació molt forta, així que vos vull donar a tots i a totes les gràcies per la feina que feis”.

El Secretari General ha fet incís en els perills que suposaria que l’ultra dreta arribés al poder. Cal recordar que, en el darrer plenari, VOX va votar en contra de la moció del 8 M.

Pel que fa a la feina feta aquests darrers anys, Cabot ha continuat “ara, Marratxí és el municipi amb menys desigualtats de Mallorca. Hem obert i digitalitzat l’ajuntament perquè tots els veïnats i veïnades del municipi ens puguin fer arribar les seves propostes de millora”.

“Volem un Marratxí obert, transparent i participatiu. També fem feina en l’àmbit econòmic, perquè el polígon sigui un polígon de referència. A més, hem fet feina amb el petit comerç. Amb la pandèmia, no hem deixat ningú enrere. Vam multiplicar les prestacions socials, tant per hipoteca com per lloguer” ha afegit Miquel Cabot.

Per últim, Cabot ha declarat que “tenim com a objectiu convertir Marratxí en un municipi de referència. Volem que Marratxí sigui un referent cultural. Des que vam entrar a l’Ajuntament, s’ha programat més cultura que mai. Ara, tenim l’objectiu que el Pont d’Inca sigui el punt de referència cultural de Marratxí i de Mallorca amb la construcció d’una gran biblioteca i un teatre. Volem convertir l’antiga embotelladora de Pepsi en un espai de creació cultural i la refinadora en un espai d’exposició cultural”.

La Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut tenir unes paraules cap a Miquel Cabot i els Socialistes de Marratxí “sou una gran agrupació. Com ha dit en Miquel, si hi ha una bona agrupació darrera, el partit està fort i té més opcions de guanyar les eleccions”.

“Marratxí ha canviat molt, quan vas a l’ajuntament et trobes un ajuntament obert i proper. Enhorabona Miquel, per la gestió feta i per repetir com a Secretari General. Ara, l’objectiu és mantenir una agrupació forta i continuar fent feina al territori amb l’objectiu de les eleccions de 2023” ha seguit Cladera.

La Secretària General dels Socialistes de Mallorca ha comentat que “esteu amb molt bones mans, teniu un bon capità. Ara l’objectiu del 2023 és repetir batlia i millorar els resultats. Heu demostrat una gran capacitat de gestió, de bona feina i d’anar avançant a Marratxí i sempre tenint present una visió del que ha de ser Marratxí, un municipi amb molt de potencial”.

“Hem d’aturar els populismes i l’extrema dreta, atempten contra els nostres drets i no creuen en les institucions. Queda molt per fer, com a PSIB, som responsables d’aturar aquesta extrema dreta. Queda prop d’un any per les eleccions, és el moment de sortir al carrer i parlar amb la gent i explicar el nostre projecte. Som els únics que podem dur aqueta terra a bon port, en aquest cas, Marratxí amb Miquel Cabot com a capità” ha conclòs Catalina Cladera.

Sobre la Comissió Executiva, Miquel Cabot va afegir que “hem fet Executiva bastant jove i renovada, per donar l’oportunitat a l’ímpetu d’aquesta gent amb la mira posada a les eleccions de l’any qui ve.”

 

Comissió Executiva Marratxí

 

Secretari General: Miquel Cabot

Secretària d’Organització: Cristina Alonso

Secretari Política Municipal: Eli Gallardo

Vocal: Maribel Valencia

Vocal: Salvador Torres

Vocal: Irene García

Vocal: Andrés Campuzano

Vocal: Catalina Calafat

Vocal: Rolando Torres

Representant del Consell Polític de la Federació Socialista de Mallorca: Antoni Mesquida.

Leave a Reply