Els socialistes de Mallorca valoren positivament el preacord amb el patrocini a les entitats esportives de l’illa

Andreu Alcover: “nosaltres sempre hem plantejat un acord seriós que beneficia als clubs esportius de Mallorca”

Els socialistes de Mallorca s’han mostrar satisfet després que PI i Ciutadans hagin fet públic el seu vot a favor a les modificacions de crèdit que permetran la tramitació del patrocini a diferents entitats esportives de Mallorca.

El portaveu socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, valora de forma “molt positiva” com s’han dut a terme les negociacions i com s’han conclòs. “Des del partit socialista sempre hem plantejat un acord seriós que beneficia a tots els clubs esportius de Mallorca. Des de l’inici de les negociacions hem demanat responsabilitat a tots els grups polítics a l’hora de prendre decisions” ha declarat Alcover.

Alcover ha afegit que “el nostre objectiu ha estat complir amb els acords als que vam arribar a la reunió de pacte de dia 18 d’agost i creiem que amb aquesta resolució complim tots els punts que vam acordar.”

El portaveu socialista ha conclòs que “estam molt satisfets amb aquest preacord. Ara, el Partit Popular la seva postura i justificar si mantén el seu vot en contra. El principal objectiu s’ha aconseguit, que no era d’altre que beneficiar l’esport mallorquí”.

Leave a Reply