Els socialistes de Marratxí celebren la seva tradicional paella de maig amb la presència de la candidata al Parlament Europeu, Alícia Homs

Homs també va participar en la celebració del Dia d’Europa a Palmanova (Calvià)

Més de 100 persones han participat en la tradicional paella de maig organitzada pels socialistes de Marratxí. Aquest any ha comptat amb la presència de la candidata del PSIB-PSOE a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 9 de juny.

Homs ha dedicat unes paraules als presents i ha fet incís en “la importància de frenar els avanços que ha fet l’ultradreta en els darrers anys a diferents països europeus”. La candidata ha afegit que “l’ultradreta suposa retrocessos molt importants per a la nostra democràcia”.

Per altra banda, Homs ha posat en valor diferents iniciatives amb segell socialista que han tirat endavant en els darrers cinc anys al Parlament Europeu com “l’excepció ibèrica que ha permès abaratir el preu de la llum, polítiques agràries, gestió de Fons Europeus per fer font a les crisis o una regulació pionera al món de la intel·ligència artificial que permetrà protegir a les dones i nines del ciberassetjament”.

Per la seva banda, el portaveu dels socialistes de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que “en 10 mesos de govern de PP-VOX  ja hem notat al municipi la seva inoperància, no han tirat endavant cap projecte propi”.

Cabot també ha comentat “la importància que tenen les eleccions europees per municipis com Marratxí. La legislatura passada vam poder tirar endavant molts de projectes gràcies als fons que ens arribaven d’Europa”.

El diputat del Grup Socialista, Carles Bona i el conseller del Grup Socialista, Andreu Serra també han participat en el dinar de l’Agrupació Socialista de Marratxí.

Abans del dinar, Alícia Homs va participar en la celebració del Dia d’Europa a Palmanova acompanyada per diferents membres de l’Agrupació Socialista de Calvià.

Leave a Reply