Els socialistes de Pollença aplaudeixen la solució presentada pel Consell de Mallorca per a la carretera vella de Lluc

Catalina Cladera ha presentat als veïns i veïnes de la localitat el projecte, que contempla una segregació del trànsit entre senderistes i vehicles amb el mínim impacte paisatgístic

Els socialistes de Pollença aplaudeixen la solució presentada pel Consell de Mallorca per a la carretera vella de Lluc i destaquen la total transparència demostrada pel govern insular davant els veïns i veïnes del poble, que han pogut conèixer avui el projecte.

El projecte, presentat per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, consisteix en una segregació del trànsit entre senderistes i vehicles motoritzats, amb el mínim impacte paisatgístic.

La solució plantejada pel Consell de Mallorca dona resposta a les necessitats dels veïnats i, d’altra banda, garanteix la protecció d’un entorn natural protegit, com és la ruta de la pedra en sec.

El nou ferm estarà fet a base de bituminós i tindrà un acabat de color terrós per tal d’integrar-se el millor possible dins l’entorn natural.

El portaveu dels socialistes de Pollença, Antoni Cànaves ha destacat que “des del Consell de Mallorca han estat feina des de fa mesos per poder donar una solució definitiva a aquest projecte complex, demostrant un compromís ferm, amb transparència i consens, ja que s’han valorat les propostes dels veïns i les veïnes perquè el projecte s’adapti a les seves necessitats”.

Leave a Reply