Els Socialistes de Llucmajor i la resta de grups de l’oposició denuncien que el govern municipal no ha convocat la Junta de Portaveus des del passat estiu

PSIB-PSOE, MÉS, Llibertat Llucmajor i Unides Podem presentaran al pròxim ple una sol·licitud per tal que s’estableixin de forma periòdica les reunions de tots els representants polítics del municipi

Els i les socialistes de Llucmajor denuncien que el pacte de govern de l’Ajuntament no ha convocat la Junta de Portaveus des del passat estiu.

“La reunió periòdica de tots els partits amb representació municipal hauria de ser habitual i estar instaurada a un ajuntament com el de Llucmajor, com hi estava la passada legislatura”, assenyalen.

Així mateix, l’agrupació socialista denuncia que “sembla que el batle, Eric Jareño, no vol

saber res de la resta de partits i, el que és més greu, perd una oportunitat de deixar-se ajudar en uns temps en què la ciutadania necessita més que mai ajuda i solucions més enllà de colors polítics”.

És per això que en el proper ple ordinari, tots els partits de l’oposició (PSOE, MES, Llibertat Llucmajor i Unides Podem) presentaran una sol·licitud per tal que s’estableixin juntes de portaveus periòdiques.

Leave a Reply