Els Socialistes de Sant Joan reelegeixen Frederic Febrer com a Secretari General de l’Agrupació

Frederic Febrer: “Agraïm  als afiliats la confiança per mantenir-nos a Pep, Pilar i Frederic en els càrrecs de direcció dins l’Agrupació Socialista de Sant Joan”

L’Agrupació Socialista de Sant Joan ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i on Frederic Febrer ha sortit reelegit com a Secretari General de l’Agrupació amb l’objectiu d’aconseguir la batlia en les pròximes eleccions del 2023.

El Secretari General de Sant Joan, Frederic Febrer, ha comentat que “volem continuar treballant per la gent de Sant Joan i esperam poder aconseguir millors infraestructures i serveis per la nostra gent”.

Febrer ha volgut explicar quins són els objectius de l’executiva “especialment abans de les eleccions del 2023 centrarem  la nostra feina  en quatre eixos: el primer, l’ educació, per tal que s’iniciï les activitats a l’escoleta municipal de Sant Joan. El segon,  en sanitat, volem que comencin les obres del nou centre de salut.

El Secetari General ha continuat “en tercer lloc,  ens centrarem en la  promoció empresarial i econòmica  del nostre municipi,  especialment potenciant el mercat setmanal i la fira sectorial. Per últim, volem treballar, juntament amb el Govern i el Consell de Mallorca, per dotar a Sant Joan d’un transport públic de qualitat i amb freqüències dignes”.

Per acabar, Frederic Febrer ha conclòs: “finalment, animar a totes les persones progressistes del nostre municipi a fer feina amb nosaltres, per aconseguir aquests objectius”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Sant Joan queda de la següent manera: Frederic Febrer Colomina com a Secretari General; Pilar Sansó Fuster com a Secretària d’Organització i Pep Bauzà Fontirroig com a Secretari de Política Municipal.

Leave a Reply