Els socialistes de Sencelles elegeixen a Mercè Muntaner com a Secretària General de l ‘Agrupació

Mercè Muntaner substituirà al fins ara Secretari General de l’Agrupació Socialista de Sencelles, Tomeu Morro

L’Agrupació Socialista de Sencelles ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva i on Mercè Muntaner ha sortit elegida com a Secretària General de l’Agrupació per substituir a Tomeu Morro.

La Secretària General de l’Agrupació Socialista de Sencelles, Mercè Muntaner, ha començat el seu discurs donant les gràcies a Tomeu Morro i a tota la militància “vull agrair la feina d’en Tomeu Morro com a Secretari General en aquests darrers vuit anys. Agraesc i agaf amb molta il·lusió i compromís el testimoni que en Tomeu m’ha donat. La militància ha decidit que sigui jo la Secretària General, em sent molt agraïda per la seva confiança”.

Muntaner ha afegit que “venen temps de reptes. Després de consolidar una feina de govern municipal des de 2007, és hora de mirar cap endavant i seguir fent feina pel municipi. Una feina i uns resultats ens precedeixen, hem estat i serem un motor de canvi des de les nostres àrees de govern: hisenda, cultura, joventut, festes… Sabem d’on venim i cap on anem”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Sencelles queda de la següent manera: Mercè Muntaner com a Secretària General; Maria José Casano com a Secretària d’Organització; Tomeu Morro com a Secretari de Política Municipal; Manolo Gómez com a Secretari d’Administració i Finances i Joan Crespí com a President.

Leave a Reply