La Federació Socialista de Mallorca convoca el seu Consell Polític per al pròxim 14 de maig

El secretariat de la comissió executiva dels Socialistes de Mallorca s’han reunit de manera ordinària i semipresencial per constituir el seu Consell Polític

El secretariat de la Comissió Executiva de la Federació Socialista de Mallorca, reunida de manera ordinària i semipresencial, i encapçalada per la seva Secretària General, Catalina Cladera, ha convocat per al pròxim 14 de maig a Inca la primera reunió del Consell Polític, màxim òrgan de decisió entre congressos, de l’actual mandat congressual.

Un cop acabades totes les assemblees locals dels municipis de Mallorca, amb el Consell Polític del pròxim 14 de maig es donarà per acabada la renovació de tots els òrgans de la Federació. Al Consell Polític hi haurà representació de totes les agrupacions locals de Mallorca i estarà format per un total de 130 persones.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, s’ha dirigit a la Comissió Executiva i ha comentat que “aquests darrers mesos s’ha fet molta feina per renovar les executives locals de tots els municipis, vull donar les gràcies a tota l’executiva de la Federació de Mallorca per sempre estar al costat de les agrupacions locals”.

Cladera també ha volgut enviar un missatge de cara al futur “per davant ens queden uns mesos de molta feina de cara a les eleccions de 2023, és el moment de treballar tots junts i seguir al costat de totes de les agrupacions locals de Mallorca”.

Leave a Reply