Els Socialistes de Sóller denuncien el caos absolut a l’Ajuntament, amb un batle que ha de renunciar als seus megaprojectes, tal com havia advertit el PSIB-PSOE

Jaume Mateu: “Des del Grup Municipal Socialista ja vàrem advertir al seu moment que tot això passaria i que era inviable destinar més de 6 milions d’euros a projectes innecessaris que hipotecaven l’ajuntament de nou, més sabent que podia caure en qualsevol moment la sentència, com així ha estat”.

Els Socialistes de Sóller han denunciat que el caos s’ha instal·lat a l’Ajuntament de Sóller, amb la sentència del camp de futbol del port com a darrer exemple.

El portaveu municipal socialista, Jaume Mateu, ha advertit que “la improvisació i la manca de serietat ja són una constant en aquest equip de govern, ja que avui se’ns ha convocat a una Comissió d’Hisenda just dues hores abans del ple, sense respectar el termini de 48 hores que s’ha de mantenir entre Comissió i ple, la qual cosa és una manca de respecte absoluta als quatre grups de l’oposició, que a més suposa una gran inseguretat jurídica davant els recursos que es puguin presentar contra les decisions preses en aquest tipus de convocatòries”.

Per al portaveu socialista, el ple d’avui mostra com la improvisació és la forma de governar de l’equip de govern, ja que la sentència del camp de futbol del Port, “com ja es veia venir, ha obligat el batle a renunciar als megaprojectes que ell mateix volia dur endavant de la forma més absurda possible: havent de presentar un escrit el mateix Carlos Simarro contra els seus propis projectes, amb les hores de feina que tot plegat suposa per als tècnics i funcionaris de la casa en projectes que al final no han anat enlloc”.

És més, per a Mateu la mostra més clara del desgovern municipal és que “en la defensa de l’expedient al ple han hagut de recórrer, de nou, a fer oposició als grups de l’oposició, incapaços de defensar de cap manera el bunyol de tramitació que s’han vist obligats a fer, fallant molt en les formes, sobretot cap als membres de l’oposició”.

Mateu ha recordat que “des del Grup Municipal Socialista ja vàrem advertir al seu moment que tot això passaria i que era inviable destinar més de 6 milions d’euros a projectes innecessaris que hipotecaven l’ajuntament de nou, més sabent que podia caure en qualsevol moment la sentència, com així ha estat”. Un temps que s’ha perdut, a criteri del socialista, “en no invertir en coses més importants, com convocatòries de subvencions per al teixit econòmic solleric o el reforç dels serveis socials municipals que fa tant de temps que demanam”.

A més a més, els socialistes també han denunciat que no han tengut detalls del projecte de reforma del poliesportiu de Son Angelats que es vol dur a terme, ara que s’ha de revisar per reduir el pressupost previst. “El regidor Jaume Bestard s’ha vist obligat a comprometre’s, en Comissió Informativa, a fer una comissió específica per donar detalls del projecte de reforma, fent una comissió a posteriori una vegada el ple ja ha aprovat la proposta”, ha criticat el portaveu socialista.

Finalment, Mateu també ha demanat que es treballi des de ja “per fer inversions al Camp d’Esport del Port, que no té ni tan sols uns vestuaris ni banys per als esportistes que en fan ús, de cara a convertir-lo en un pulmó verd i en espai de pistes multiesportives per a dignificar aquesta instal·lació d’una vegada per totes”.

Leave a Reply