Els Socialistes del Consell de Mallorca destaquen la incorporació de més de 67 milions d’euros als pressuposts de 2022

Aquesta quantitat correspon al romanent per superàvit de l’any 2021

El Consell Insular de Mallorca ha aprovat al Plenari d’aquest dijous l’ampliació del pressupost de l’any 2022 en 67,3 Milions d’Euros provinents del romanent per superàvit de 2021 . Així, el pressupost total del Consell de Mallorca per aquest any ascendeix a 629 Milions d’Euros.

El portaveu dels Socialistes al Consell, Andreu Alcover, ha declarat que “ha quedat demostrat la bona gestió dels pressuposts. S’han tancat en temps i forma. En temps perquè som la primera administració que tanca i això vol dir que ja podem utilitzar aquests romanents i en forma perquè tot el Consell Insular ha tancat amb superàvit.

Alcover ha afegit que “el Consell és una administració que no té deute. És una gran notícia que hi hagi romanents. L’oposició abans criticava perquè no n’hi havia i ara critica perquè n’hi ha de més”.

Aquest romanent es destinarà de manera preeminent a dotar partides pressupostàries per la recuperació econòmica i el rellançament de l’activitat, i el finançament de projectes d’inversió que permetin esperonar el creixement sostenible.

La Secretària General dels Socialistes de Mallorca i Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut donar l’enhorabona a la Conselleria d’Hisenda per tancar en temps rècord la liquidació dels pressupostos de 2021. Això permet que ja es puguin fer servir aquests romanents.

Leave a Reply