Els Socialistes d’Alaró reelegeixen a Aina Munar com a Secretària General

Aina Munar: “Hem fet una executiva local renovada combinant experiència i noves incorporacions”

L’Assemblea Socialista d’Alaró ha reelegit Aina Munar com a Secretària  General de l’Agrupació. Munar ha comentat que “l’objectiu per als propers anys, amb la mira posada a les eleccions del 2023, és ampliar la base social de l’Agrupació Socialista d’Alaró. Estam oberts a que s’incorpori nova gent que aporti noves idees al projecte socialista”.

La Secretària General ha afegit que “a Alaró és necessari un projecte progressista renovat perquè, després de tres anys de legislatura, l’Ajuntament d’Alaró ha estat un dels que menys iniciatives ha dut a terme a tot Mallorca”.

A més, la Secretària General ha fet incís en què “l’actual Ajuntament no ha sabut aprofitar totes les ajudes públiques per millorar el poble i millorar les condicions de vida dels veïnats i veïnades d’Alaró”.

Així, la Comissió Executiva Socialista d’Alaró queda de la següent manera: Aina Munar Isern com a Secretària General; Benito Ripoll Matas com a Secretari d’Organització; Aina Garcia Munar com a Secretària de Política Municipal; Roger Anthony Andrews, Maria Magdalena Mercé Campins i Andreu Vidal Borrràs com a vocals.

Leave a Reply