Antoni Marí reelegit com a Secretari General de l’Agrupació Socialista de Puigpunyent amb l’objectiu de revalidar la batlia en les eleccions del 2023

Antoni Marí: “Hem renovat l’executiva per afrontar aquest darrer any abans de les eleccions amb la màxima il·lusió i empenta”

L’Assemblea Socialista de Puigpunyent ha reelegit Antoni Marí com a Secretari  General de l’Agrupació. Marí ha comentat que “ara, volem acabar de consolidar les polítiques socialistes a l’Ajuntament i intentar repetir la majoria absoluta a les eleccions del 2023”.

Marí ha afegit que “durant aquests darrers tres anys hem fet un canvi radical al municipi implantant diferents polítiques d’esquerres, especialment en l’àmbit mediambiental i en matèria d’esports”.

El Secretari General ha explicat que “en l’àmbit mediambiental hem fet feina perquè tots els edificis municipals siguin autosuficients. En matèria d’esports hem apostat per la dinamització de l’esport perquè tothom tingui accés a les activitats esportives, sigui quina sigui la seva edat o condició física”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Puigpunyent queda de la següent manera: Antoni Marí com a Secretari General; Miquel Estrades com a Secretari d’Organització; Tomeu Bauzà com a Secretari de Política Municipal; Aina Matas, Maria Bonet, Magdalena Gomis i Marc Simó com a vocals.

Leave a Reply